Anasayfa /  Politika

CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun gizli ziyaretine dair ilk açıklama!

İstanbul'da DEVA Partisi'nin bazı ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği gizli görüşme hakkında CHP'den ilk açıklama yapıldı.

Abone ol
Abone ol 25 Ekim 2023 21:00

İstanbul'da DEVA Partisi'nin bazı ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği gizli görüşme hakkında CHP'den ilk açıklama yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da DEVA Partisi'nin bazı ilçe başkanlarıyla gizlice buluştuğu iddia edildi.

Bu gelişmeye DEVA Partisi Genel Merkezi'nden de bir tepki geldi. Partinin Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, "Üzgünüz, ancak bu davranış Kemal Bey'e yakışmadı." şeklinde konuşarak Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

CHP'den ilk açıklama

Söz konusu ziyarete ilişkin CHP'den ilk açıklama geldi. Ankara Milletvekili Murat Emir, duruma tepki göstererek şu ifadeleri aktardı: 

"Sağın ıskartaya çıkmış, siyasi yaşamını tüketmiş aktörlerine partimizin önemli koltukları ikram edilerek sağdan oy alamayacağımızın onlarca örneğini yaşayarak gördük. Yerel seçim öncesinde Deva partili ilçe başkanlarının partimize devşirilmesinin arka planında siyasal/ideolojik bir yakınlaşma olduğunu düşünmek için hiç bir nedenimiz yok. Yeni bir '39 vekil vakası' hazırlığının yapıldığından kaygılıyız. Partimiz bir evvel kendi ilkelerine ve değerlerine dönmek zorundadır. Değişim şarttır."

 

Yorumlar