Anasayfa /  Foto Galeri

Özgür Özel, İmamoğlu’na ‘Adaylık’ ziyaretinde: Dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İBB Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti. İmamoğlu tarafından makam odasında ağırlanan Özel, “Dün, PM’de oy birliğiyle, büyük bir mutlulukla size bir görev daha verildi. Bundan önce üç kez Recep Tayyip Erdoğan'ın atadıklarını yendiniz. Bu sefer, bu dördüncü kez olacak ve dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz” dedi.

Özgür Özel, İmamoğlu’na ‘Adaylık’ ziyaretinde: Dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz! - Sayfa 1

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’DEN İMAMOĞLU’NA ‘ADAYLIK’ ZİYARETİ

ÖZEL: DÖRT DÖRTLÜK BİR ZAFER KAZANACAĞINIZA İNANIYORUZ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İBB Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti. İmamoğlu tarafından makam odasında ağırlanan Özel, “Dün, PM’de oy birliğiyle, büyük bir mutlulukla size bir görev daha verildi. Bundan önce üç kez Recep Tayyip Erdoğan'ın atadıklarını yendiniz. Bu sefer, bu dördüncü kez olacak ve dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz” dedi. İmamoğlu da Özel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “31 Mart 2024 tarihi itibariyle, İstanbul halkıyla birlikte, 2019’da hep birlikte temelini attığımız ‘İstanbul İttifakı'nın daha güçlü bir biçimde, bir sonraki 5 yıla hem devam eden projelerimizi bitirmeye hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbulluyla buluşturmaya devam etme yönündeki kararlılığımızı ortaya koyacağız. Ve inşallah 5 yıl daha görev izni alacağımıza inanıyoruz” sözleriyle dile getirdi. 

Özgür Özel, İmamoğlu’na ‘Adaylık’ ziyaretinde: Dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz! - Sayfa 2

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP İstanbul Başkanı Özgür Çelik, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti. İBB Başkanı İmamoğlu, zabıta mangası eşliğinde karşıladığı Özel ve beraberindeki heyeti makam odasında ağırladı. İmamoğlu’nun ziyarete, önceki gün vefat eden Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez’in cenazesinden geldiklerini aktaran Özel, “Normalde bu ziyareti çok daha kalabalık, çok daha neşeli bir ortamda gerçekleştirmeyi düşünüyorduk, ama böyle nasip oldu” dedi. 

Özgür Özel, İmamoğlu’na ‘Adaylık’ ziyaretinde: Dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz! - Sayfa 3

ÖZEL: “TOPLUMUN BİRÇOK KESİMİ, ‘İSTANBUL'DA 

EKREM BAŞKAN'I DESTEKLEYECEĞİZ’ DİYOR”

İmamoğlu’na “hayırlı olsun” dileklerini ileten Özel, “Hem size hem bütün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanlarını temsilen Genel Sekreterimize, İstanbul'a bugüne kadar yapmış olduğunuz bütün hizmetler için teşekkür ediyoruz. Dün, PM’de oy birliğiyle, büyük bir mutlulukla size bir görev daha verildi. Bundan önce üç kez Recep Tayyip Erdoğan'ın atadıklarını yendiniz. Bu sefer, bu dördüncü kez olacak ve dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz. Bütün PM, büyük bir mutlulukla, büyük bir heyecanla alkışlayarak adaylığınızı onayladılar ve kesinleştirdiler. Toplumun birçok yerinden, size de bize de aktarıldığı gibi, ‘İstanbul'da Ekrem Başkan'ı destekleyeceğiz’ diyorlar toplumun tüm kesimleri. Ben de hep şöyle cevap veriyorum: İstanbul'u seven, ülkesini seven; Ekrem Başkanı destekler. Çünkü, bu sadece bir partinin meselesi olmaktan çıkmış bir meseledir” diye konuştu. 

Özgür Özel, İmamoğlu’na ‘Adaylık’ ziyaretinde: Dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz! - Sayfa 4

İMAMOĞLU: “İSTANBUL'DA İŞLERİMİZİ YARIM BIRAKMAYACAĞIZ”

Özel, Çelik ve beraberlerindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu da duygularını, “Saraçhane’ye, Genel Başkanımız olarak ilk ziyaretiniz. Sizlerle bir arada olmak, bizim için mutluluk. Ayrıca şahsım adına hem size hem de MYK üyelerimize ve Parti Meclisi’mize dün itibariyle tevdi ettiğiniz ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı’ görevimi, inşallah 31 Mart 2024 tarihinde layıkıyla yerine getireceğimi düşünüyorum. Bütün yol arkadaşlarımla; başta İl Başkanımız, örgütümüz ve elbette bütün belediye başkanlarımız, Meclis üyesi arkadaşlarım, hep birlikte büyük bir mücadeleyle İstanbul'da işlerimizi yarım bırakmayacağız. Tamamlanan işlerimiz var ama tamamlayacağımız çok sorumluluğumuz var İstanbul'a dönük. Bu vesileyle sizlere teşekkür ederim” sözleriyle dile getirdi.