Anasayfa /  Foto Galeri

Ceylan Özgül'den Adnan Oktar açıklaması: Detaylarını veremeyeceğim yöntemleri var

Ceylan Özgül'den Adnan Oktar açıklaması: Detaylarını veremeyeceğim yöntemleri var - Sayfa 1

Adnan Oktar grubundan 2017’de ayrılan ve ‘eski kedicik’ olarak tabir edilen Ceylan Özgül, örgüt içinde geçmişte yaşadığı ve şahit olduğu olayları Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e anlattı. İşte Ceylan Özgül'ün Adnan Oktar hakkında yaptığı şok açıklamalar... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyon ve gözaltı kararı üzerine grupta bulunduğu sırada şahit olduğu ve gözlemlediği olaylara ilişkin açıklama yapan Özgül, 2006'nın sonunda gruba alındığını ve 10 yıl kaldıktan sonra 2017'de gruptan kaçtığını anlattı.

Ceylan Özgül'den Adnan Oktar açıklaması: Detaylarını veremeyeceğim yöntemleri var - Sayfa 2

Özgül, "Kadınlar aslında birbirine benzemiyor. 80 kadın arasından seçilmiş 6-7 kişiyi görüyorsunuz siz. Onlar birbirine benziyor. Botokslu, ful makyajlı olmaları tamamen Adnan Oktar’ın zevki için. O görüntüyü fotoşopla, filtrelerle yapıyorlardı." dedi.

Ceylan Özgül'den Adnan Oktar açıklaması: Detaylarını veremeyeceğim yöntemleri var - Sayfa 3

Adnan Oktar tanıştığınızda yaşınız kaçtı? 24 yaşındaydım. 35 yaşındayken de ayrıldım. Tam bir yıl oldu. İstanbul Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık son sınıf öğrencisiydim. Bir erkek arkadaşım beni Adnan Oktar’la tanıştırdı. O yaşlarda idealist bir genç kızdım. Dini öğrenmek istiyordum. Adnan Oktar, ‘Harun Yahya’ ismiyle kitaplar çıkarıyordu, faaliyetler yapıyordu. “İslam ahlakını dünyaya tanıtacağız, Darwinizm ile mücadele edeceğiz” diyordu. Kandırıldım. Kandım.

Ceylan Özgül'den Adnan Oktar açıklaması: Detaylarını veremeyeceğim yöntemleri var - Sayfa 4

■ Daha sonra süreç nasıl işledi? İnandıktan sonra onlarla beraber yaşamaya başladım. Vitrin önündeki hayatları dışarıdan cazip görünüyordu. Ben de dindar olmaya özeniyordum. Ne yazık ki dini onların bana öğreteceğine inandım. Onlardan öğrendiğim çok yanlış şeylerdi.