Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Cenazeden dönen İYİ Parti konvoyunda kaza meydana geldi: İki otomobil de tarlaya uçtu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşinin cenazesinden dönen İYİ Parti konvoyunda kaza meydana geldi. İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem’in bulunduğu aracın önüne bir köpek çıktı. Aracın sürücüsü köpeğe çarpmamak için ani bir frenle durmak isteyince arkadaki araç duramayıp Erdem’in aracına çarptı. Kazaya karışan diğer aracın koruma aracı olduğu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de öndeki araçta seyahat ettiği bildirildi.

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2021 18:36

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kardeşi Sabri Yavaş’ın cenazesi Ankara’nın Beypazarı ilçesinde toprağa verildi.

Cenazeye pek çok siyasetçi katılırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de ekibiyle birlikte orada yer aldı.

gercekgündem'deki habere göre cenaze sonrası dönüş yoluna çıkan İYİ Parti konvoyunun yaptığı kazada facianın eşiğinden dönüldü.

 Edinilen bilgiye göre İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem’in bulunduğu aracın önüne bir köpek çıktı.

Aracın sürücüsü köpeğe çarpmamak için ani bir frenle durmak isteyince arkadaki araç duramayıp Erdem’in aracına çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da tarlaya uçarken, Erdem’in kafasını çarptığı ancak durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazaya karışan diğer aracın koruma aracı olduğu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de öndeki araçta seyahat ettiği bildirildi.

Etiketler iyi parti cenaze kaza
Yorumlar