Anasayfa /  Foto Galeri

Cardi B. Beverly Hills sokaklarında böyle dolaştığını örenlerin ağzı açık kaldı! İşte o görüntüler

Cardi B. Beverly Hills sokaklarında böyle dolaştığını örenlerin ağzı açık kaldı! 28 yaşındaki rapçi Cardi B. alışverişe çıktığı kıyafetle magazin dünyasının gündemine oturdu. Farklı tarzıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı, Beverly Hills'te eşi Offset ile alışverişin keyfini çıkarırken transparan elbisesi çok konuşuldu.

Cardi B. Beverly Hills sokaklarında böyle dolaştığını örenlerin ağzı açık kaldı! İşte o görüntüler - Sayfa 1

Cardi B. Beverly Hills sokaklarında böyle dolaştığını örenlerin ağzı açık kaldı!

28 yaşındaki rapçi Cardi B. alışverişe çıktığı kıyafetle magazin dünyasının gündemine oturdu. Farklı tarzıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı, Beverly Hills'te eşi Offset ile alışverişin keyfini çıkarırken transparan elbisesi çok konuşuldu.

Cardi B. Beverly Hills sokaklarında böyle dolaştığını örenlerin ağzı açık kaldı! İşte o görüntüler - Sayfa 2

Yaşam tarzı, sosyal medyadaki paylaşımları ve özellikle giyim tarzıyla gündemden düşmeyen rapçi Cardi B., eşi Offset ile Beverly Hills'de objektiflere takıldı. Cardy B. avangart elbisesiyle hayal gücüne çok az şey bıraktı.

Cardi B. Beverly Hills sokaklarında böyle dolaştığını örenlerin ağzı açık kaldı! İşte o görüntüler - Sayfa 3

Koronavirüs salgını nedeniyle hemen hemen bütün kırmızı halı törenlerinden mahsur kalan Cardy B. buna rağmen magazin gündeminden düşmüyor.

Cardi B. Beverly Hills sokaklarında böyle dolaştığını örenlerin ağzı açık kaldı! İşte o görüntüler - Sayfa 4

28 yaşındaki Cardi B., eşi Offset ile Beverly Hills'te alışveriş gezisine çıktı. Üzerine, üst kısmı kazak gibi görünen, sanki şeffaf bir tulum izlenimi uyandıran bir kıyafet giyen Cardi B. bütün bakışları üzerine topladı. Ünlü şarkıcı kıyafetine uygun ayakkabılar ve yine uygun renkte bir de maske taktı.