Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

CANLI YAYIN: Fenerbahçe Doğuş Real Madrid canlı izle! ( Bein Sport izle)

Fenerbahçe Doğuş Real Madrid maçı Bein Sport canlı yayın ile ekranlara geliyor. Final Four final karşılaşmasında Fenerbahçe Real Madrid maçını canlı izlemek isteyen futbol severler için Bein Sport Haber bağlantısı ve Bein Sport haber frekans bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Belgrad’daki Final Four’un ilk maçında Fenerbahçe Zalgiris Kaunas’ı geçti şimdi rakip finalde, Real Madrid oldu. Fenerbahçe Real Madrid canlı izle linki haberimizin içerisinde yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2018 20:29

Final Four final maçında Fenerbahçe Doğuş Real Madrid karşı karşıya geliyor. Sahaya son şampiyon ünvanı ile çıkacak Fenerbahçe rakibini devirerek tekrar tarih yazmak istiyor. Şifresiz yayınlanacak karşılaşmayı izlemek isteyen basket severler günün erken saatlerinden itibaren, Bein Sport haber frekans bilgileri arıyor. Peki Fenerbahçe Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Doğuş Real Madrid basket maçı canlı yayın bağlantısı…

FENERBAHÇE DOĞUŞ REAL MADRİD CANLI İZLE

FENERBAHÇE REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

THY Avrupa Ligi Final Four'da CSKA Moskova'yı 92 -83 mağlup eden Real Madrid, Fenerbahçe Doğuş'un finaldeki rakibi oldu. 20 Mayıs Pazar günü Stark Arena'da oynanacak final mücadelesi 21:00'de başlayacak ve beIN Sports Haber'den canlı yayınlanacak.




BEİN SPORT HABER FREKANSI

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 12379

Symbol Oranı: 30000

FEC: 3/3

Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

BEİN SPORT HABER FREKANS AYARLARI

beinSPORTS HABER spor kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden ‘Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda ‘Transponder Ekle', ‘Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. ‘Uydu Adı' kısmında ‘Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan ‘Frekans' kısmına 12379 sayısını girdikten sonra ‘Polarizasyon' kısmını ‘Horizontal Yatay' olarak seçin. ‘Sembol' kısmına ‘30000' sayısını girdikten sonra ‘FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.




OBRADOVİC 10. KUPANIN PEŞİNDE

Fenerbahçe Doğuş’un tecrübeli başantrenörü Zeljko Obradovic, kariyerinde 10. Avrupa Ligi zaferini ülkesi Sırbistan’da almaya çalışacak. Avrupa Ligi’ni 9 defayla en fazla kazanan başantrenör olan Sırp çalıştırıcı, Panathinaikos Superfoods’la 5, Partizan, Badalona, Real Madrid ve Fenerbahçe’yle ise birer kez mutlu sona ulaştı.

REAL MADRİD BU KEZ FİNALDE RAKİP

Fenerbahçe Doğuş, 4. kez yer aldığı Final-Four'da 3. defa Real Madrid’le karşılaşacak. Tarihindeki ilk kez 2014-2015’te katıldığı Dörtlü Final’de sarı-lacivertliler, ilk maçta Real Madrid’le karşılaşmış ve rakibine yenilerek finale çıkamamıştı. Geçen sezon İstanbul’daki Final-Four'da bu iki takım ilk maçta karşı karşıya geldi. Bu sefer rakibini yenerek finale çıkan taraf sarı-lacivertliler olmuştu.Fenerbahçe Doğuş ile Real Madrid kozlarını bu sefer de finalde paylaşacak.




REAL MADRİD 18. KEZ FİNALE YÜKSELDİ

Fenerbahçe Doğuş’un rakibi Real Madrid, tarihinde 18. kez bu kulvarda finale kaldı. Avrupa Ligi’ni 9 defayla en fazla kazanan takım olan Real Madrid, 1958 yılından bu yana düzenlenen Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 1963-1964, 1964-1965, 1966-1967, 1967-1968, 1973-1974, 1977-1978, 1979-1980, 1994-1995 ve 2014-2015 sezonlarını şampiyon tamamladı. Real Madrid, 8 final maçını ise kaybetti.

OBRADOVİC SADECE 2 KEZ KAYBETTİ

Obradovic’in başında olduğu takımlar, Avrupa Ligi’nde yer aldıkları 11 finalin sadece ikisini kaybetti. Toplamda 23. sezonunda 17. kez Dörtlü Final’de yer alan Obradovic, daha önce takımlarıyla 11 defa finale çıkma başarısı gösterdi. Obradovic, 2001 yılında Panathinaikos’un başında Maccabi Tel Aviv’e kaybederek şampiyonluk şansını kullanamadı. Tecrübeli başantrenör 2015-2016 sezonunda ise Fenerbahçe’yle finalde Rus ekibi CSKA Moskova’ya 101-96 mağlup olmuştu.

FENERBAHÇE KAZANIRSA BU SEZON 3. KUPA OLACAK

Fenerbahçe Doğuş'un final maçından istediği şekilde ayrılması durumunda Türk basketbolu, bu sezon üçüncü Avrupa kupasına kavuşacak. Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı bu sezon ULEB Avrupa Kupası'nda mutlu sona ulaşırken, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ise FIBA Avrupa Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti. Sarı-lacivertliler finali kazanması durumunda erkeklerde Avrupa'nın iki büyük kupası da (THY Avrupa Ligi ve ULEB Avrupa Kupası) Türkiye'nin olacak.





Yorumlar