Anasayfa /  Spor

CANLI İZLE | Slavia Prag - Fenerbahçe Exxen 1 şifresiz izle - UEFA

Slavia Prag - Fenerbahçe Exxen 1 şifresiz izle. Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nde Çek Cumhuriyeti ekiplerinden Slavia Prag ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar maçın başlama düdüğü sonrası internetten Slavia Prag Fenerbahçe maçı exxen canlı izle gibi araştırmalar yapıyor. Peki Slavia Prag Fenerbahçe maçı nasıl canlı ve şifresiz izlenir? İşte şifresiz exxen canlı Slavia Prag - Fenerbahçe Exxen 1 şifresiz izle seçeneği…

Abone ol
Abone ol 24 Şubat 2022 23:13

Slavia Prag - Fenerbahçe Exxen 1 şifresiz izle. Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nde Slavia Prag ile karşı karşıya geliyor.

Birçok kişi Slavia Prag Fenerbahçe maçı nasıl canlı ve şifresiz izlenir araştırmaları yapıyor. İşte şifresiz exxen canlı Slavia Prag Fenerbahçe maçı canlı izle seçenekleri.

Slavia Prag - Fenerbahçe Exxen 1 şifresiz izle - TIKLA

SLAVİA PRAG FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Konferans Ligi rövanş maçında Slavia Prag, Fenerbahçe'yi konuk edecek. 24 Şubat Perşembe günü saat 23.00'da oynanacak mücadele, Exxen üzerinden canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag maçı öncesi yaptığı açıklamada turu geçeceklerini belirtti.


Slavia Prag - Fenerbahçe canlı izle Exxen

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve golcü oyuncu Serdar Dursun UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak konuşan Serdar Dursun, maçın öneminin farkında olduklarını belirterek, "Türkiye ve Fenerbahçe olarak galibiyet için geldik. Ülke puanı için çok mühim bir maç. Rakibi iyi analiz ettik. Perşembe akşamı inşallah buradan galibiyetle ayrılacağız. Kendimi her maça ilk maçım gibi hazırlıyorum. Hocamızın şans vermesi halinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sezonun geri kalanında daha fazla katkı vererek Fenerbahçe’yi üst sıralara taşımak istiyorum. Deplasmanda 1-0’da bile uzatmalara gidebilecek bir maç oynayacağız. Şansımız kuşkusuz var. Ligde istediğimiz yerde değiliz. Bu tür maçlar oyuncular için kendisini ispat etmek için bir fırsat ve biz de bu fırsatı değerlendirip turu geçeceğiz” dedi.

"OYUNUMUZU OYNAYIP, MAÇI KAZANACAĞIZ"
Teknik Direktör İsmail Kartal ise ilk maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Üçüncü bölge ve ikinci bölgedeki geçişlere iyi çalışmıştık ama geri düştük, beraberliği yakalamışken, oyunda dengeyi kurduktan sonra üst üste beklemediğimiz goller yedik. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Deplasman averajının olmadığı turnuvada oyunumuzu oynayıp maçı kazanacağız. Umut ediyorum ki turu geçen biz oluruz ve taraftarlarımızı mutlu ederiz” diye konuştu.

“ARDA’YI KORUYACAĞIZ”
Genç oyuncu Arda hakkında da açıklamalarda bulunan Kartal, “Arda Fenerbahçe’mizin altyapıdan yetişen tüm oyuncuları gibi çok değerli. Bu oyuncularımızı çabuk kaybetmek istemiyoruz ve bunun için onu koruyacağız. Oynayacağı ve oynamayacağı maçlar olacaktır. Artık A takım oyuncusu referansına sahip. Onu korumak için onu oynatabileceğimiz maçlarda oynatmalıyız. Perşembe akşamı oyunda Fenerbahçe’nin karakter koyacağını ve kazanmak için şansımızın büyük olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

"İRFAN CAN TAM OLARAK HAZIR DEĞİL"
Sakatlıktan yeni çıkan İrfan Can Kahveci ve Kim Min-Jae hakkında da konuşan sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü, “İrfan ile görüştüm, tam olarak hazır değil ama oyunun belli bir bölümünde katkı sağlayabileceğini belirtti ve kendisini kadroya dahil ettik. Tüm oyuncularımın hazır olması kuşkusuz çok mühim. Rotasyon yaparak devam ediyoruz. Lig ve Avrupa maçlarında değişik oyuncularla oynuyoruz. Elbette hücum hattımızın tamamen iyi durumda olması bizim için mühim bir avantaj. Kim ise sakatlıktan yeni çıkıyor. İlk kez bugün antrenmana çıkacak. Bu antrenman yarınki maça takımın moral motivasyonunu hazırlamak için kullanacağımız bir antrenman olacak“ dedi. 

Slavia Prag Fenerbahçe maçı nasıl canlı ve şifresiz izlenir?

Exxen spor 1
Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
Selcuk sports
Justin Tv
trhaberler.com
Netspor
Taraftarium24 
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream 

 

Yorumlar