Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Canevim 13. bölüm fragmanı izle - Canevim 12. bölüm izle (Canevim 13. bölüm özeti)

ATV ekranlarının sevilen dizisi Canevim 13. bölümü ile ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Canevim 13. bölüm fragmanı izle - Canevim 12. bölüm izle (Canevim 13. bölüm özeti)

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2019 18:05

ATV ekranlarının sevilen dizisi Canevim 13. bölümü ile ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Canevim 13. bölüm fragmanı izle - Canevim 12. bölüm izle (Canevim 13. bölüm özeti)  

Canevim dizisinin 12. son bölümünde; Ceylan’ın, Taylan’ın ortadan kaybolmasıyla ilgili soruları Taylan’ı büyük bir ikilemde bırakır. Ömer’in teklifini kabul eden Feryal, itiraf kaydını Taylan’ın telefonundan Ceylan’a göndermek için fırsat kollamaktadır.

Canevim 13. bölüm fragmanı izle




"Ceylan ve Ömer bitecek, Taylan ve Ceylan başlayacak!" #Canevim yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de #atv'de! @atvcanevim pic.twitter.com/NlXGAqT4Cp


— atv (@atvcomtr) August 26, 2019






CANEVİM SON BÖLÜM İZLE

Ömer ise Feryal’den gelecek haberi beklerken, Hacı Anne’nin Kristina’yı da alarak evi terk ettiğini öğrenir. Ömer onlara ulaşmaya çalışırken, Hacı Anne testi yaptırmak için Hamza’dan yardım ister. Test günü yaklaşırken, Taylan’ın itirafı, içinden çıkılması zor olayları tetikleyecek ve Taylan’ın gizli planı Ceylan ile Ömer arasındaki büyük yol ayrımını ortaya çıkaracaktır.





Taylan, geri dönüşü olmayacak şekilde Ceylan’a olan aşkı için her şeyi göze almıştır. Elvan ise Günnur’un Sezgin’le ilgili sert çıkışından sonra atölyede kalmaya karar verir. Bütün aile Elvan’ı eve dönmeye ikna etmek için uğraşır. Müjgan, Yener’le ayrılmış olsa da, Melis’in oyunları, tekrar kafasının karışmasına neden olur.

Ömer, Taylan’ın gerçek niyetini Ceylan’a ispatlayabilmek için her şeyi göze almıştır. Feryal, oğlunun şüpheli bir şekilde ortadan kaybolmasının arkasında Ömer’in olduğunu düşünmektedir. Feryal’in Ömer’i takibi ve açıktan saldırıları Ceylan’ı büyük bir çıkmazda bırakır. Taylan ile Ömer arasındaki güç savaşı devam ederken, Fikret ve Kristina’dan gelen bir haber herkes için dönüm noktası olur. Ceylan’ın gerçekleri öğrenmesi için son bir adım kalmıştır.

Ömer ve Taylan, ikisi için de zamanın kısıtlı olduğu bir yarışın içine girer. Elvan’ın geçmişinden gelen Zeki, peşindeki tehlikenin ne kadar büyük olduğunu ortaya çıkarmıştır. Sezgin’in bu gizemli adamla ilgili soruları ve merakını geçiştirmeye çalışan Elvan, yaklaşan bu büyük tehdide karşı kendini korumak zorundadır. Öte yandan Müjgan’ın Yener’le ilişkisini öğrenen Melis, Müjgan’ı kendisi için avantajlı olacağını düşündüğü bir yola ikna eder.


Yorumlar