Anasayfa /  Foto Galeri

Canan Karatay Dünya'nın en sağlıklı yemeğini açıkladı! Faydaları saymakla bitmiyor

Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dedi ve Dünya'nın en sağlıklı yemeğini açıkladı. Prof. Dr. Canan Karatay kalp ve kolesterol sağlığı hakkında önemli bir besin uyarısında bulundu. "Dünyanın en sağlıklı besini" olarak nitelendirdiği yemeğin Türkiye'de fazlasıyla bulunduğunu söyledi. İşte Karatay'ın faydalarını saymakla bitiremediği yemeğinin basitçe tarifi...

Canan Karatay Dünya'nın en sağlıklı yemeğini açıkladı! Faydaları saymakla bitmiyor - Sayfa 1

Prof. Dr. Canan Karatay kalp ve kolesterol sağlığı hakkında önemli bir besin uyarısında bulundu. "Dünyanın en sağlıklı besini" olarak nitelendirdiği yemeğin Türkiye'de fazlasıyla bulunduğunu söyledi. 

Canan Karatay Dünya'nın en sağlıklı yemeğini açıkladı! Faydaları saymakla bitmiyor - Sayfa 2

Prof. Dr. Canan Karatay ışkın yemeği hakkında "Üzerine yumurta gelince dünyanın en sağlıklı yemeğidir. Bir kere antioksidan, vitamin, C vitamini dolu." dedi.

Canan Karatay Dünya'nın en sağlıklı yemeğini açıkladı! Faydaları saymakla bitmiyor - Sayfa 3

Işkının kalp dostu bir yemek olduğundan bahseden Karatay, ışkının sadece kalp dostu bir yiyecek değil aynı zamanda karaciğer, tiroit ve beyin üzerinde de etkileri olan bir yiyecek olduğunu sözlerine ekledi.

Canan Karatay Dünya'nın en sağlıklı yemeğini açıkladı! Faydaları saymakla bitmiyor - Sayfa 4

IŞKIN YEMEĞİ NEDİR?

Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketilmesini önerdiği ışkın yemeği tarifi ile bilinçli bir beslenme düzenine sahip olabilirsiniz.  Genellikle çiğ tüketilen bir besin türü olan ışkını kavurularak da yenilebiliyor.