Anasayfa /  Foto Galeri

'Camdaki Kız'daki bekaret testi sahnesine tepki yağdı! Hazal Kaya reddetmişti ! video izle

Burcu Biricik'in 'Camdaki Kız' dizisinde hayat verdiği Nalan karakterinin bekaret testi sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Dizideki o sahneye tepki yağdı. İşte detaylar ve o tepki çeken sahne

'Camdaki Kız'daki bekaret testi sahnesine tepki yağdı! Hazal Kaya reddetmişti ! video izle - Sayfa 1

Burcu Biricik'in 'Camdaki Kız' dizisinde hayat verdiği Nalan karakterinin bekaret testi sahnesi tepki topladı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, projede böyle bir sahnenin kullanmasına isyan etti. Camdaki Kız'ın bu sahnesi Twitter'da trend topic listesinin birinci sırasına yerleşti.

'Camdaki Kız'daki bekaret testi sahnesine tepki yağdı! Hazal Kaya reddetmişti ! video izle - Sayfa 2

Psikiyatrist doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden Kanal D ekranlarına uyarlanan dizisi, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine seyirciyi ekranlara kilitledi. Fakat dizi bu kez izleyicilerden tepki aldı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı dizide bekaret sahnesi hem diziye hem sosyal medyaya damgasını vurdu.

'Camdaki Kız'daki bekaret testi sahnesine tepki yağdı! Hazal Kaya reddetmişti ! video izle - Sayfa 3

Burcu Biricik'in oynadığı Nalan karakterinin annesi Feride'nin baskıları ve yaptıkları zaten izleyiciyi bunaltmışken son bölümdeki bekaret sahnesi 'Artık bu kadar da olmaz' dedirtti. Nalan'ın evleneceği kişiyle dışarda vakit geçirmesinin üzerine annesinin ne yaptıklarından habersiz olması psikolojik sorunları olan Feride karakterinde şüpheler yaratınca kızını jinekoloğa götürür.

'Camdaki Kız'daki bekaret testi sahnesine tepki yağdı! Hazal Kaya reddetmişti ! video izle - Sayfa 4

Dizide, annesinin isteği üzerine 'bekaret' testine giden Nalan'ın, çocukluğunda da aynı durumu yaşadığı görüldü. Camdaki Kız dizisinde bu sahnenin her ayrıntısıyla yer alması, Burcu Biricik'in bu sahneyi oynamış olması ve böyle bir sahnenin çekilmiş olması tepkilere neden oldu.