Anasayfa /  Foto Galeri

Çağlar Ökten hakkında olay iddia! Seda Sayan'ın verdiği teklif sonrası 4 yıllık ilişkisini bitirdi

Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten hakkında bomba iddia! Verdiği teklif sonrası 4 yıllık ilişkisini bitirdi... İşte olay yaratacak haberin detayları...

Çağlar Ökten hakkında olay iddia! Seda Sayan'ın verdiği teklif sonrası 4 yıllık ilişkisini bitirdi - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile nikah masasına oturacak. Ökten'in hakkında 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu ile 4 yıllık ilişkisi olduğu ve evlilik planları yaptığı ortaya çıktı. Sayan ise "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" ifadelerini kullandı.

Çağlar Ökten hakkında olay iddia! Seda Sayan'ın verdiği teklif sonrası 4 yıllık ilişkisini bitirdi - Sayfa 2

Seda Sayan'ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten'in 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu'yla 4 yıldır devam eden ve evlilik planları yaptığı bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Sayan, Çağlar Ökten'e ilişkisini bitirme karşılığında albüm yapmayı teklif etti.

Çağlar Ökten hakkında olay iddia! Seda Sayan'ın verdiği teklif sonrası 4 yıllık ilişkisini bitirdi - Sayfa 3

EVLİLİK HABERLERİ ÇIKINCA FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Sayan, Çağlar Ökten'e "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" vaadinde bulundu ve bu sebeple Çağlar Ökten evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'yla bir gecede ayrıldı.

Çağlar Ökten hakkında olay iddia! Seda Sayan'ın verdiği teklif sonrası 4 yıllık ilişkisini bitirdi - Sayfa 4

Üç ay sonra da "Seda Sayan'la evleniyor" haberleri ortaya çıktı. Evlilik haberleri ortaya çıkana kadar Lara'nın Instagram hesabında Çağlar Ökten'le olan fotoğrafları duruyordu. Fakat haber çıkar çıkmaz kendisi fotoğrafları hesabından hızlıca kaldırdı.