Anasayfa /  Foto Galeri

Büyükşen çifti cinayetinde katillerin hedefindeki o isim konuştu! Olay gecesi benim evimde..!

Büyükşen çifti cinayetinde katillerin hedefindeki o isim konuştu! Konya'da 3 yıl önce meydana gelen Büyükşen çifti cinayetinde sır perdesi aralandı. Çiftin kiralık katil tarafından yanlışlıkla öldürülmesinin ardından katillerin asıl hedefindeki Hüseyin K. sessizliğini bozdu. Hüseyin K., 'Olay gecesi benim evimde de ailemden 5 kişi vardı. Ben de ailemi kaybedebilirdim. Metin amca ve Nejla teyze için çok üzgünüm' dedi.

Büyükşen çifti cinayetinde katillerin hedefindeki o isim konuştu! Olay gecesi benim evimde..! - Sayfa 1

Büyükşen çifti cinayetinde katillerin hedefindeki o isim konuştu!

Konya'da 3 yıl önce meydana gelen Büyükşen çifti cinayetinde sır perdesi aralandı. Çiftin kiralık katil tarafından yanlışlıkla öldürülmesinin ardından katillerin asıl hedefindeki Hüseyin K. sessizliğini bozdu. Hüseyin K., 'Olay gecesi benim evimde de ailemden 5 kişi vardı. Ben de ailemi kaybedebilirdim. Metin amca ve Nejla teyze için çok üzgünüm' dedi.

Büyükşen çifti cinayetinde katillerin hedefindeki o isim konuştu! Olay gecesi benim evimde..! - Sayfa 2

Olay, 3 Eylül 2018 günü saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi'ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen'e ait eve girdi. Şüpheli, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş etti.

Büyükşen çifti cinayetinde katillerin hedefindeki o isim konuştu! Olay gecesi benim evimde..! - Sayfa 3

Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen (24) de saldırganın dipçik darbesiyle baygınlık geçirdi. Öldü gibi davranan ve daha sonra yatak odasının penceresinden atlayıp, yoldan geçen komşularının aracına binen Büşra Büyükşen, jandarmaya giderek olayı anlattı.

Eve gelen jandarma ekipleri, Necla-Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Pencereden atlayınca ayağında kırıklar oluşan Büşra Büyükşen Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Büyükşen çifti cinayetinde katillerin hedefindeki o isim konuştu! Olay gecesi benim evimde..! - Sayfa 4

O dönemde Büyükşen çiftinin oğullarından Uğur Büyükşen ve gelini Betül Büyükşen'in üzerinde swap örnekleri çıkması ve aralarında daha önce mehir nedeniyle kavga etmeleri üzerine şüpheli olarak gözaltına alındı. Savcılıktaki ifadelerinin ardından çift serbest bırakıldı.

Kiralık katilin asıl hedefinde bulunan Hüseyin K. ilk kez konuşarak yaşadıklarını anlattı. Sabah Gazetesi'nden Tolga Yanık'ın haberine göre; azmettirici olduğu ileri sürülen Esra ile kısa süreli bir ilişki yaşadığını söyleyen Hüseyin K., sözlerine şöyle devam etti: "Metin ve Necla Büyükşen cinayetinden 20 gün kadar önce Esra ile ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bana ulaşmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Geçen hafta gözaltıları görünce bende o zaman her şeyi öğrendim."