Anasayfa /  Ekonomi

Bütün emeklilere 2500 lira verme kararı

Yıl sonuna doğru bankalar da emekli vatandaşlar ile ilgili kampanyalarına hız verdi. Emekli vatandaşlar anlaştıkları bankalardan maaşlarını çekme sözü verdikleri takdirde bankadan promosyon ücreti alıyor.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2021 20:13

Bankalar her yıl sonuna doğru emekli maaşlarıyla ilgili çalışma yapıyor ve bununla ilgili bir promosyon ücreti belirliyor.

Buna göre emekliler maaşlarını ilgili bankaya taşıyıp, 3 yıl o bankada kalma sözü verdikleri takdirde promosyon alıyor, ayrıca bankanın sunduğu bir çok hizmetten de ücretsiz yararlanıyor.

İşte son kampan Akbank'tan geldi.

Akbank, 15 Kasım'da başlattığı bir kampanyayla emekli vatandaşları sevinderecek bir çalışmaya imza attı. Emekli maaşını getirenlere hem 2500 lira nakit promosyon verilecek hem de emekliler maaşları yatmadan iki gün önce maaşlarını çekme imkanına kavuşacak.

AKBANK'tan emeklilere 2500 lira promosyon ücreti

"SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 2.500 TL’ ye Varan Promosyon Fırsatı!" sloğanıyla yapılan duyuruda SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 15 Kasım 2021– 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı bankadan almayı taahhüt etmeniz durumunda 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabiliyornusuz.

Bankadan yapılan duyuruda, "Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz." denildi.

Yapılan kampanyaya göre  1500 liraya kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 1750 liraya kadar, 2500 liraya madar maaşı olanlara 2100 lira, 2500 üzerindeki emekli maaşına sahip emeklilere ise 2500 lira promosyon veriliyor.

Kampanya Koşulları:

SGK emekli maaşını Akbank'tan alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı tüm müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

SGK emeklileri, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilecek, maaş günü sonrasında bankanın belirlediği geçerli güncel faiz oranları uygulanacaktır.

Yorumlar