Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

9 Mart 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

9 Mart 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 9 Mart 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 09 Mart 2019 03:14

9 Mart 2019 Cumartesi günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın




İşte 9 Mart 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorunları



9 Mart 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün etrafınızdaki insanlar sizin fikirlerinizi değiştirmeye çalışacak. Herkesi dinlemenizi sonrasında kararınızı vermenizi tavsiye ederiz. Bunun için çaba sarfetmeniz gerekse bile kendi doğrunuzu bulun. Akşam meditasyon ve yürüyüş yapmak size iyi gelecektir.

9 Mart 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün herşey sonuca bağlanacak. Ve siz kazanan taraftasınız. Çalışanlar bekledikleri projeleri tamamlayacak, öğrenciler eğitimlerinde başarı elde edecek. Azıcık daha çalışırsanız taştan kale inşa edeceksiniz. Sizi tebrik ediyoruz ve neşeli günün keyfini çıkarmanızı diliyoruz.

9 Mart 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

İnsanların kafasında bir imaj oluşturdunuz. Bu imajı korumak ve toplumdaki itibarınızın zedelenmemesi için zor anlar yaşıyorsunuz. Çok çaba sarfedeceksiniz ama günün sonunda meyvelerini toplayacaksınız. Filmin sonu sizin için mutlu bitiyor. 

9 Mart 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sevgi ve şefkatle güne başladınız. Ah bir de şu olumsuz düşünceler olmasa! Bugün tüm çalışmaların kötü sonuçlanabilir. Sakin olmanızı ve olumlu düşünmenizi tavsiye ederiz. Çabalarınız asla boşa gitmeyecek, er ya da geç istediğiniz sonuçları alacaksınız.

9 Mart 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

İş yerinizde size etik gelmeyen tekliflerle karşı karşıya kalacaksınız. İlkelerinize, duruşunuza aykırı bu durumu kabul etmeyeceksiniz. Kolay yoldan paranın cazibesi sizi kandıramayacak. Bugün ”acaba” deseniz de doğru yolda olduğunuzdan emin olun.

9 Mart 2019 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

İçinizdeki sanatçı, komedyen ve şovmen hepsine bugün yer açın. İnsanları eğlendirmek hoşunuza gidiyor. Akşam adeta bir show izler gibi size gülecekler. Gündemindeki acil konular ve sorumlulukları halledip akşamın keyfini çıkarmanı öneririz.

9 Mart 2019 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

İlişkilerde sevgiyi göstermek ve takdir edildiğini bilmek çok önemlidir. İkisi yoksa ilişki yok olur. Bugün ufak tefek meseleler canınızı sıkacak. Biraz gergin ve rahatsız olabilirsiniz. Hatıralar hep iyi yaşanmışlıklardan oluşur. Hayata mutlu devam etmek istiyorsanız kötü geçmişi düşünmekten vazgeçin. 

9 Mart 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün emlak sektörüne yatırım yapmak için harika bir gün. Spekülatif ticaretten alışık olmadığınız bir kazanç sağlayabilirsiniz. Bekleme odasında heyecanınızı atıp içeri girin. Sonuç ne olursa olsun hayatın her anının tadını çıkarmanızı öneririz.

9 Mart 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Daha iyi bir işte çalışmaya, kariyer gelişimini hızlı bir şekilde tamamlamaya hazır mısın? Her an telefonun çalabilir ve karlı bir anlaşmayla yeni işine başlayabilirsin. Özverili çalışmaların ve işe bağlılığın ile bunu çoktan hak ettiniz.

9 Mart 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yığınla biriktirdiğiniz işler sizi bekliyor. İhtiyacınız olan biraz yardım. Yaptığınız işlerin sonucu da sizi tatmin etmeyecek. Ama aşırı tepki vermenize gerek yok. Evet cesaret kırıcı bir durum olsa da hayal kırıklıkları göründüğü kadar büyük değil. Başınızı dik tutmanızı ve yarın için hazır olmanızı tavsiye ederiz.

9 Mart 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün işlerinizi kolay yoldan halletme peşindesiniz. Hatta ufak tefek yanlışlara göz yumabilirsiniz. İşler bitsin de nasıl olursa olsun modundasınız. Standartlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

9 Mart 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları

Kendinize yakın bulduğunuz insanlara karşı çok duygusal davranıyorsunuz. Ancak bu insanlara karşı dikkat edin, çünkü onlar ne yaparsa yapsınlar fark etmiyorsunuz. Kötü niyetli olsalar bile! Ayrıca bugün değişim istiyorsunuz her an kendinizi kuaför koltuğunda bulabilirsiniz.


iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar