Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

4 Mart – 10 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Hindistan ile eş zamanlı haftalık burç yorumları servisimize hoşgeldiniz. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burç yorumları.

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2019 08:41

Haftalık tüm burçların yorumları her hafata olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 04 – 10 Mart tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 4 Mart - 10 Mart tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarıınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 4 Mart – 10 Mart tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu  4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta Koç için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Bu süre boyunca agresif ve sinirli hissedebilirsiniz. Eğer saldırganlığınızı kontrol ederseniz, endişelenecek daha az şey olacaktır.

Erkek ve kız kardeşinle ilişkiniz bu hafta boyunca gelişebilir. Mesela bir miktar maddi yardım şansı var. Babanızla ilişkiniz de daha hassas hale gelebilir ve onun için özel bir şey yapmak isteyebilirsiniz.

Kariyerleri için yurtdışına gitmek isteyen insanlar bu hafta boyunca başarı elde edebilirler. Çalışanlar da bu hafta sorunsuz bir hafta olabilir.

Annenizin sağlığıyla ilgili bazı komplikasyonlar oluşabilir. Bir mülk satın kararına varabilirsiniz. Öğrenciler sınavlarında mükemmel notlar alabilir ve aynı zamanda altın madalya ile ödüllendirilebilirler.

Evli çiftler için sakin bir hafta geçecek. Evlenmek isteyenler için ise kendi çıkarlarına uygun durumlar gerçekleşebilir.

Boğa Burcu  4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta senin için harika olabilir. Sağlığınız sizi destekler ve enerjik hissedebilirsiniz. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa, bu süre içinde çözülebilir.

İşletmeler için bu hafta biraz karışık geçebilir. Genel iş rutininiz her zamanki gibi olacaktır. Bu haftanın sonunda, işinizde yeni ilerlemeye tanık olabilir ve birçok avantaj elde edebilirsiniz. Çalışanlar ayrıca patronlarıyla ilgili sorunlardan kurtulabilir hatta onlardan destek alabilirler. Fazla mesai yaparak parasal avantaja sahip olma ihtimalin var.

Eviniz için yeni ekipman satın alabilirsiniz. Ailenizden uzakta yaşıyorsanız, bu hafta onlarla görüşme şansınız olabilir. Evli çiftler için bu süre iniş ve çıkışlarla dolu olabilir özellikle ilk iki gün kritik. Diğer aile üyeleri nedeniyle, siz ve hayat arkadaşınız şiddetli tartışmalara girebilirsiniz.

Yakın arkadaşınızla ilişkiniz bir aşka dönüşebilir. Mülkiyetle ilgili konularda, bu hafta önemli sonuçlara bağlanabilir. Borç almak istiyorsanız, bir şekilde halledeceksiniz. Uzun süredir askıda kalan işiniz beklenmedik bir şekilde çözülebilir..

4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 4 Mart – 10 Mart tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu  4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için yeni umutlarla başlayabilir.Coşkunuz ve enerjiniz artar ve bu doğrudan davranışınıza yansır. Bu hafta size şaşırtıcı sonuçlar getirecek. Sağlığınız sizi destekleyebilir ve verimliliğiniz oldukça yüksek olacaktır. Herhangi bir hastalıktan muzdaripseniz, bu süre zarfında iyileşebilirsiniz.

Bu hafta boyunca ailenizden yararlanabilirsiniz. Arkadaşlarınla olan ilişkinin güçlenmesi muhtemel. İlişkinizde hiçbir sorun yok. Çalışanlar için terfi olasılığı yüksektir.

Bir iş arıyorsanız, bu konuda başarı elde edebilirsiniz. Bir işadamı olarak, ürün kalitenizi yükselttikten sonra masraflara dayanabilirseniz, bu size inanılmaz fayda sağlayabilir.

Bu hafta boyunca düzenli olarak yoga yapman ve egzersiz yapman önerilir. Şeker, tiroid, obezite ile ilgili sorunlardan muzdarip olan insanlar, sağlıklarını korumak için ek özen göstermeliler.

Mülkiyetle ilgili konular size yarar sağlayabilir. Öğrencilerin bu hafta birçok olumlu sonuç alması muhtemel. Çalışmalarında büyük bir inançla ileri gidebilirler. İlişkiler için bu haftanın son günleri endişeli geçebilir. Bu süre zarfında ilişkinizin bozulmaması için dikkat etmeniz gerekir..

Yengeç  Burcu  4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Yorumları

Mart ayının ilk haftası hayatınızın her alanında karışık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta son üç gün boyunca eşinizle bazı farklılıklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Bu süre içinde iyi bir uyku çekmeniz ve dinlenmeniz önerilir.

Çalışanlar ilerleme için yeni fırsatlar elde edebilir. İşiniz takdir edilecek ve siz de cesaretlendirilmiş olabilirsiniz. Bu süre zarfında işinizi büyütmek isteyebilirsiniz, ancak işiniz veya yatırımınız için yeni bir şey yapmadan önce iki kez düşünmeniz önerilir. Bu süre zarfında geliriniz sınırlı olabilir. Harcamalarınızın gelirinizi aşması ihtimali vardır, bu nedenle geleceğiniz için bir miktar tasarruf etmelisiniz. Finansmanınızı önceden iyi planlıyorsanız, bu zaman için yeterince tasarruf edersiniz. Gayrimenkul ile ilgili herhangi bir şey yapmak istiyorsanız, bu haftanın ilk yarısı yapmanız önerilir.

Aileniz ve çocuklarınız için bu hafta mutlulukla dolu bir hafta. Siz ve aileniz arasında bazı küçük tartışmalar çıkabilir ancak olgun davranışlarla çözülebilir. Evli çiftler için neşeli bir hafta. Siz ve eşinizin birbirlerinizi mutlu etmek için hediyeler alabilirsiniz.

Aslan Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Haftanın ilk üç günü ilişkiniz süper geçebilir. Ancak son üç gün ise pek iç açıcı olmayabilir. Sağlığınız, bu haftanın sadece ilk günü sıkıntısız olabilir. Son dört gün boyunca, bacaklarınız, elleriniz, gözleriniz, eklem ağrınız, böbrek ile ilgili sağlıksal problemlerle karşılaşabilirsiniz.

İşiniz için, bu haftanın ilk üç günü size güzel sonuçlar verecektir. Çalışanlar için artış ve terfi şansı var. Bu haftanın orta iki günü boyunca çok yoğun ve tam konsantrasyonla çalışmanız gerekebilir. İş dünyasında çalışanlar için, bu haftanın ilk üç günü önemli kararlar almak için uygun olabilir. Gelir kaynaklarınızı artırmak ve finansal kararlar almak için bu haftanın başlangıcı size yardımcı olabilir. Bu haftanın son üç günü mülkle ilgili konular hakkında iki kez düşünmeniz gerekebilir, ilk üç gün sizin için uygun olur.

Öğrenciler bu hafta boyunca harika zaman geçireceklerini düşünüyor. Ancak teoriye daha fazla odaklanmaları gerekebilir.

Başak Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için ortalamada bir hafta. Evlenmemiş çiftler bu haftanın başında önemli kararlar alabilir. Bu süre zarfında bazı yanlış anlama ihtimalleri olsa bile! Bu süre zarfında sağlığınızda bir sıkıntı olabilir. Bu dönemde göğüs, karaciğer, kalp, böbrek vb. ile ilgili sağlık sorunları görülebilir.

Çalışanlar bu süre zarfında çok mutlu ve neşeli olacaklar. Bu süre zarfında iş arkadaşlarınızdan destek almanız muhtemeldir. Bu süre zarfında iş arkadaşlarınızla ya da patronlarınızla herhangi bir sorun yaşamamak için konuşmanıza dikkat etmeniz gerekmektedir. İş dünyasında çalışan insanlar bu dönemde ilerlemeri için birçok fırsat yakalayabilirler. Bu haftanın başında emlak mülkünüz için süpriz bir gelişme yaşanabilir.

Aileler, harika bir hafta geçirecek. Bu hafta boyunca ortağınızı anlamaya, beğenilerine ve hoşlanmadıklarına göre davranmaya çalışabilirsiniz. Genel olarak, bu hafta sizin için ortalamada bir hafta..

4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 4 Mart – 10 Mart tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatında pek çok iniş ve çıkış olabilir.Konuşmanız nedeniyle ilişkinizde bazı yanlış anlamalar ve sorunlar olabilir. İşinizde, yetkilileriniz ile ilgili problemlerle karşılaşmanız muhtemel. Bu süre zarfında mahkeme ve hükümet ile ilgili meseleleriniz ertelenir.

Kız kardeşin bu dönemde bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilir. Bu haftanın orta günlerinde piknik yapma ihtimali de var. Konuşmadan önce iki kez düşünmeniz tavsiye edilir, çünkü birisine zarar verme ihtimaliniz var. Ayrıca, eşinizin davranışlarından dolayı incinme ihtimaliniz var. Ancak evlilik hayatınızı sürdürmeye devam etmeniz önerilir.

Gelirinizin bu dönemde bazı engellerle karşılaşması muhtemeldir. Lüks bir yaşam tarzına harcama yapmamalı ve daha fazla tasarruf etmelisiniz. Bu dönemde mülkle ilgili meselelerden kaçınmanız önerilir.

Akrep Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için önemli bir sağlık komplikasyonu yok. Sağlığınız sizi tamamen destekleyebilir. Bu süre zarfında saldırganlığınızı kontrol etseniz iyi olur. Eşiniz bir gezide ya da şehir dışında ise, bu hafta bol bol telefon görüşmesi yoluyla iyi iletişim kurabilirsiniz.

İlişkiniz için olumlu şeyler hissedebilirsiniz. Ancak bazı iniş ve çıkışlara hazır olmanız gerekir.

Bankacılık sektörü ile ilgili bir işiniz varsa, uzun süre beklemeniz muhtemeldir. Çalışanlar yetkilileri ile iyi ilişkiler kurabilirler. Yeni bir fırsat elde edebilirsiniz ve bu hafta işinizden elde ettiğiniz gelir artacaktır. Ancak bazı büyük harcamaların gerçekleşmesi ihtimali de var.

Ailenizin atmosferi bu dönemin başında gayet pozitif geçecektir. Bu hafta ebeveynleriniz ve çocuklarınızla kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Mülkle ilgili konularınız bu hafta pozitif yönde ilerleyebilir. Öğrenciler bu hafta boyunca çok çalışmak isteyebilirler. Evli çiftler için sıkıntılı bir hafta geçebilir. Ama yine de genel olarak, bu hafta sizin için ortalamanın üstünde geçecektir.

Yay  Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta her alanda ortalama düzeyde kalabilirsin. Bu dönemde birçok iniş ve çıkışa tanık olabilirsiniz. Bazı sağlık sorunları olabilir. İlişkiniz hızlı bir şekilde ilerleyebilir. Arkadaşlarınız arasındaki itibarınız ve saygınız artabilir.

Aileniz ve çocuklarınızla ilgili konularda, bu hafta biraz karışıl geçebilir. Çocuklarınızla ilgili meseleler çözülebilir. Evli çiftler için bu hafta güzel geçecektir. Bu süre zarfında eşinizle ve çocuklarınızla gezintiye çıkabilirsiniz.

Finansal olarak, bu hafta sizi büyük ölçüde destekleyebilir. Finansal durumunuz daha da güçlenebilir. Bu dönemde bazı büyük harcamaların şansı var, ancak hepsini yerine getirebileceksiniz.

Kariyeriniz için de güzel bir hafta geçireceksiniz. Öğrenciler bu süre boyunca çalışmaları için harika zaman geçirebilirler. Sıkı çalışmanızla beklenen sonuçları almanız mümkün olacaktır. Mülkiyetle ilgili meseleleriniz için, her durumla karşılaşılabilir. Bu dönemde paranızı yatırmadan önce iki kez düşünmeniz tavsiye edilir.

4 Mart  – 10 Mart  Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 4 Mart – 10 Mart tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Aşk ve ilişki için, bu haftanın ilk üç günü olumlu olabilir. Bu süre zarfında sevdiklerinize duygularınızı sanatsal bir şekilde itiraf edebilirsiniz. İlişkinizi sürdürmek için çok çabalamanız gerekir.Bu haftanın ilk üç günü sağlığınız için sıkıntılar olabilir. Bu süre zarfında gözler, eller ve sinir sistemi ile ilgili sağlık sorunları yaşama ihtimaliniz vardır.

İşinizde bu hafta ilk birkaç gün güzel geçebilir. Hatta öne çıkmak için birçok fırsat edinme ihtimaliniz var ama kalan günler ortalamada seyreder. İşletmeniz için bu haftanın iki günü olumlu olabilir. İşinizde başarı elde edebilirsiniz ve ilerleme olabilir.

Öğrenciler için bu haftanın ilk birkaç günü inanılmaz derecede güzel geçebilir. Evli çiftler için harika bir hafta olabilir. Hafta boyunca huzurlu ve neşeli geçecektir.

Kova  Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta kişisel ve mesleki yaşamınız için şanslı bir hafta. Hayatınızda hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu süre zarfında bağlılığınız ve çalışkanlığınız için takdir alabilirsiniz. Aile üyeleriniz işinizde size yardımcı olabilir.

Çalışan kadınlar için bu hafta olumlu olabilir. Eğitim için yurt dışına gitmek istiyorsanız, bu süre zarfında başarı elde edebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular bu hafta içinde çözülebilir. Bu süre zarfında çocuğunuzun sağlığı için endişe edebilirsiniz.

İnsanlar kişiliğinize ilgi duyuyor olabilir. Eşinizle ilişkiniz güçlenecek. Bu süre zarfında bazı tıbbi ve sosyal harcamaların olasılığı vardır. İlişkiniz için pozitif bir hafta. Kredi başvurusunda bulunduysanız, bu hafta istediğiniz gibi sonuçlanabilir.

Balık  Burcu  4 Mart  – 10 Mart ​​​​​​​ Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için ortalamada kalacaktır. Olumlu ve olumsuz hissettiğiniz durumlar olabilir. Bu süre zarfında omzunuz, göğsünüz, gözleriniz, kalbiniz, böbreğiniz ile ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kariyeriniz ve işiniz için ortalamada bir hafta olacak.Bu hafta siz ve eşiniz arasında bazı farklılıklar yaşanabilir. İşletmenizde bu hafta mahkeme ile ilgili konularda kazanma ihtimaliniz var. Yabancı ülkelerle ilgili bir işiniz varsa, bu hafta içinde başarılı olmanız muhtemeldir.

Mülkünüz için bu hafta size harika sonuçlar sağlayabilir. Bu hafta yeni bir araç satın alabilirsiniz. Küçük kardeşlerinden iyi haberler alabilme ihtimalin var.

Bu haftanın 6 ile 9’u arasında, çocuğunuzun işindeki ilerlemesi hakkında haberler alabilirsiniz. İlişki durumunuz biraz karışık gidebilir. Evli çiftleri ise sorunsuz bir hafta bekliyor olabilir. Evlenmek isteyenler için bu hafta olumlu sonuçlar doğurabilir.




Yorumlar