Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

11 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

11 Mart 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 11 Mart 2019 Pazartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2019 23:50

11 Mart 2019 Pazartesi günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





İşte 11 Mart 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorunları



11 Mart 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün nostalji, ruh halinizi değiştiriyor. Derinlere daldınız ve bütün işlerin sakin taraflarını görüyorsunuz. Harcamalarınız konusunda yine dikkatsiz davranıyorsunuz. Kasiyere fazla para mı verdiniz ne!

 

11 Mart 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün tartışmalara dahil olma ihtimaliniz var. Herhangi bir çatışmadan kaçınmalısınız. Yasal anlaşmazlıklar sizi de rahatsız edebilir. Meditasyon yapmanızı ya da rahatlamak için tercih ettiğiniz bir müziği dinlemenizi tavsiye ederiz. Bugün önemli bir faaliyetin başlamasını geciktirmenizde fayda var.

11 Mart 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün evinizi dekore etme zamanı geldi. Yeni bir halı, halıya uygun yastıklar, bembeyaz bir mutfak.. işiniz çok. Günün yarısını evinizi yerleştirerek diğer yarısını ise evinizi arkadaşlarınıza, akrabalarınıza, komşularınıza, patronlarınıza, meslektaşlarınıza ve tüm tanıdıklarınıza göstererek geçireceksiniz.

11 Mart 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Sorumluluğunuzda olan işler sıraya dizildi. Bugün bu sıranın çok uzun olduğunu farketmek üzeresin. İş basıncındaki artış, kan basıncı artışına sebep olmasın, dikkat edin. İnsanların her şeyr nasıl tepki vereceğini varsaymaktan vazgeçmelisin. Ayrıca aşk acısı çekmek istemiyor isen fazla gurur yapmaktan kaçının.

11 Mart 2019 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Öğrenme tutkusu bazı insanlarda bir ömür boyu sürer. Siz öğrenmeyi seven kısımdasınız. Ama edindiğiniz bilgileri başkalarına aktarmak da aynı derecede önemlidir. Bugün “çocukların bazen nasıl sinir bozucu olabileceğini” öğrendiğiniz gün. Çocuklarınıza zaman verin, gurur duyacağınız günler de gelecek.

11 Mart 2019 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Geçmişte çok çaba sarfettiğin yıllar oldu. Bu çalışmaların meyvesini yemeye başlayacaksın. Kimseden emir almadığın, kendi yönettiğin bir şirket! Kulağa hiç fena gelmiyor. Tüm olasılıkları hesaplayın ve işe koyulun.

11 Mart 2019 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Elini verip kolunu kaptırmak deyimi sizin için söylenmiş. Çocuklar hep daha fazlasını isterler. Sizin sempatik doğanızdan yararlanmaya çalışıyorlar, dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Bugün ufak tefek sıkıntılar yüksek enerjinizi biraz azaltabilirler. Ama üzülmeyin sadece sakin olmaya çalışın. Belki akşam saatlerinde süpriz bir ek gelir yüzünüzü güldürebilir.

11 Mart 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün nazarları kendinize çekiyorsunuz. Dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Etrafınıza iyi bakın renkli gözlü insanlardan uzak durun. Ve şunu unutmayın her yaşanan şey bir deneyimdir. İyi ya da kötü farketmez; gereken dersi çıkarıp yola devam edilmesi gerekir.

11 Mart 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Şans yüzünüze güldü. Bugün kendinizi daha çok işe yarar hissedeceksiniz. Bir anda çoklu görevlere başlayacak ve daha önemlisi hepsini başarıyla tamamlayacaksınız. Neredeyse gün boyu sizi meşgul edecek. Gerekirse meslektaşlarınız yardım edecekler.

11 Mart 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Çok işiniz var ve baskı altındasınız. Elinizdeki işleri bir an önce bitirmelisiniz. Bugün size göre düzenlenmiş bir dizi eğlenceli aktivite var. Bu aynı zamanda daha fazla insana ulaşmanı ve sana sundukları bilgileri kazanmanı sağlayacak. Elbet kullanacağın zaman olacaktır. Etrafındakiler ile serbestçe iletişim kurmanı öneririz.

11 Mart 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün zorlu bir güne gözlerini açtın. Ancak merak etme şans sen yanında olacak. Eğer bir işadamıysanız, bazı büyük iş girişimleri yaşanabilir, önemli sözleşmeleri imzalayabilir ve yeni projeler alabilirsiniz. Yorucu bir gün olacak, ama şarjınız gün sonuna yetecek.

11 Mart 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları

Bugün odak noktanız kişisel gelişim olacak. Seminerlere ve atölyelere katılmanızı tavsiye ederiz. Serbest meslek sahibi insanların öğleden çok kazançlı fırsatlar bulabilirler. Akşamları ailenizle geçireceğiniz kaliteli zaman size denge ve aidiyet duygusunu verecektir.

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar