Anasayfa /  Foto Galeri

Bülent Serttaş'ın yeni imajı ''Matrix Bülent''

Bülent Serttaş'ın yeni imajı ''Matrix Bülent'' - Sayfa 1

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş By Bılo's etiketiyle, sözü ve müziği ünlü müzisyen Ayla Çelik'e düzenlemesi Suat Aydoğan'a ait olan "Ablalar" adlı single çalışmasını müzik piyasasına sunmaya hazırlanıyor. Sözü ve müziği Ayla Çelik’e, düzenlemesi Suat Aydoğan’a ait ‘Ablalar’ adlı şarkısının tanıtımında poz veren Bülent Serttaş'ın yeni imajı ise olay oldu. Matrix olan Bülent Serttaş bir anda sosyal medyanını gündemine oturdu.

Bülent Serttaş'ın yeni imajı ''Matrix Bülent'' - Sayfa 2

Prodüktörlüğünü kendi yaptığı yeni sıngle çalışması için ünlü şarkıcı Bülent Serttaş Güneş Kazdal'ın objektifine Selim Akar fikir danışmanlığında 4 kadın modelle birlikte hafızalardan uzun süre silinmeyecek cesur pozlar verdi.

Bülent Serttaş'ın yeni imajı ''Matrix Bülent'' - Sayfa 3

Popçulara taş çıkartacak bu özel fotoğrafları görenler Bülent Serttaş'ı en modern Türkücü olarak işaretlerken işte Bülent Serttaş, işte Ablaları yorumları yapıldı.

Bülent Serttaş'ın yeni imajı ''Matrix Bülent'' - Sayfa 4

Yeni şarkı çalışması için objektiflere, Matrix’i andıran kostümü ve dört dansçıyla poz veren Bülent Serttaş renkli karelere imza attı. Bülent Serttaş'ın yeni imajı ise "Abi bizi Matrix'ten soğuttun" yorumları aldı.