Anasayfa /  Hava durumu

Bugün hava hasıl ? 28 Ağustos 2019 Çarşamba Hava Durumu | Meteoroloji'den ulaşımda kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!

Bugün hava hasıl ? 28 Ağustos 2019 Çarşamba Hava Durumu | Meteoroloji'den ulaşımda kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kars, Tokat ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. İşte Meteoroloji'den il il 5 günlük hava tahmini

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2019 06:02

Bugün hava hasıl ? 28 Ağustos 2019 Çarşamba Hava Durumu | Meteoroloji'den ulaşımda kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kars, Tokat ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. İşte Meteoroloji'den il il 5 günlük hava tahmini

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kars, Tokat ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu bölgelerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, bölgenin güney ve doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.



BURSA 19°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu



İSTANBUL 24°C, 31°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRKLARELİ 20°C, 32°C



Az bulutlu ve açık



KOCAELİ 20°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu

EGE

Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.



A.KARAHİSAR 18°C, 30°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu



DENİZLİ 24°C, 37°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu



İZMİR 27°C, 37°C



Az bulutlu ve açık



MANİSA 26°C, 38°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 24°C, 36°C



Parçalı ve az bulutlu



ANTALYA 29°C, 38°C



Az bulutlu ve açık



HATAY 26°C, 35°C



Parçalı ve az bulutlu



ISPARTA 20°C, 32°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA 17°C, 30°C



Az bulutlu ve açık



ESKİŞEHİR 16°C, 31°C



Az bulutlu ve açık



KONYA 19°C, 30°C



Az bulutlu ve açık



SİVAS 12°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 12°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu



DÜZCE 18°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu



SİNOP 24°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu



ZONGULDAK 20°C, 27°C



Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Tokat ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



AMASYA 18°C, 31°C



Parçalı bulutlu



SAMSUN 22°C, 29°C



Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı



TOKAT 18°C, 28°C



Parçalı bulutlu, yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



TRABZON 23°C, 27°C



Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kars çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ERZURUM 11°C, 27°C



Parçalı bulutlu



KARS 9°C, 28°C



Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



MALATYA 19°C, 34°C



Parçalı ve az bulutlu



VAN 12°C, 26°C



Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



DİYARBAKIR 21°C, 38°C



Az bulutlu ve açık



GAZİANTEP 23°C, 38°C



Az bulutlu ve açık



MARDİN 26°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



ŞANLIURFA 24°C, 41°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu yarın öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa); Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz’de 1,0 ila 2,0m, doğusu yarın öğle saatlerinde yer yer 2,5m, Görüş; İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatleri ile yarın öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, akşam saatleri ile yarın öğle saatlerinde yer yer 2,0m Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batısı batı ve kuzeybatı, gece saatleri ile yarın sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu gece saatlerinde kuzeybatı, yarın sabah saatlerinde güneybatıdan, Antalya Körfezi akşam saatlerinde güneydoğu, yarın öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, kuzeyi gece saatleri ile yarın sabah saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Akdeniz’in batısında 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatı, gece saatleri ile yarın sabah saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİNİ

28 AĞUSTOS 2019 ÇARŞAMBA

29 AĞUSTOS 2019 PERŞEMBE

30 AĞUSTOS 2019 CUMA

31 AĞUSTOS 2019 CUMARTESİ

01 EYLÜL PAZAR 

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar