Anasayfa /  Hava durumu

Bugün hava hasıl ? 26 Ağustos 2019 Pazartesi Hava Durumu | Meteoroloji'den sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı!

Bugün hava hasıl ? 26 Ağustos 2019 Pazartesi Hava Durumu | Meteoroloji'den sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Niğde çevreleri, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Doğu Karadeniz'in yüksekleri, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Tokat, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. İşte Meteoroloji'den il il 5 günlük hava tahmini

Abone ol
Abone ol 26 Ağustos 2019 05:22

Bugün hava hasıl ? 26 Ağustos  2019 Pazartesi Hava Durumu | Meteoroloji'den sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Niğde çevreleri, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Doğu Karadeniz'in yüksekleri, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Tokat, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. İşte Meteoroloji'den il il 5 günlük hava tahmini

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Niğde çevreleri, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Doğu Karadeniz'in yüksekleri, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Tokat, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu bölgelerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege ile iç Anadolu'nun kuzeybatısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Ege ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.



BURSA 21°C, 34°C



Parçalı ve az bulutlu



İSTANBUL 24°C, 31°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRKLARELİ 21°C, 34°C



Parçalı ve az bulutlu



KOCAELİ 23°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.



A.KARAHİSAR 19°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu



DENİZLİ 24°C, 38°C



Parçalı ve az bulutlu



İZMİR 27°C, 37°C



Az bulutlu ve açık



MANİSA 26°C, 38°C



Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ve yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin (Toroslar mevkii) kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 25°C, 36°C



Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ve yarın öğle saatlerinden sonra iç kesimleri çok bulutlu Toroslar mevkii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 28°C, 39°C



Az bulutlu ve açık



HATAY 25°C, 34°C



Az bulutlu ve açık



ISPARTA 18°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Niğde çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeybatısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.



ANKARA 18°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKİŞEHİR 18°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu



KONYA 20°C, 31°C



Parçalı ve az bulutlu



SİVAS 14°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 14°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu



DÜZCE 19°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu



SİNOP 24°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu



ZONGULDAK 21°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile yarın (Pazartesi) Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Tokat çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 28°C, 31°C



Parçalı bulutlu



SAMSUN 22°C, 29°C



Parçalı bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



TOKAT 17°C, 28°C



Parçalı bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



TRABZON 22°C, 28°C



Parçalı bulutlu, bu akşam iç kesimleri ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren il geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren Kars, Ardahan, Erzurum ve Erzincan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ERZURUM 11°C, 27°C



Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KARS 12°C, 28°C



Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



MALATYA 20°C, 34°C



Parçalı ve çok bulutlu



VAN 15°C, 29°C



Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



DİYARBAKIR 21°C, 39°C



Az bulutlu ve açık



GAZİANTEP 22°C, 37°C



Az bulutlu ve açık



MARDİN 27°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



ŞANLIURFA 25°C, 40°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Fırtına Beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu yarın (Pazartesi) sabah saatlerinde Doğu Karadeniz’in doğusu ile zamanla Doğu Karadeniz geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), bugün akşam ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra 6 (50 km/sa); Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, gece saatlerinde doğusu güneybatıdan akşam saatlerinde geneli güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı yer yer 2,5m, Görüş; İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), bugün akşam ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,0m Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde yer yer 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu yer yer parçalı bulutlu; Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde doğusu 5 (40 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, akşam saatlerinde yer yer 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, gece saatlerinde kuzeybatıdan, bugün akşam saatleri ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), bugün akşam ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİNİ

26 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ

27 AĞUSTOS 2019 SALI

28 AĞUSTOS 2019 ÇARŞAMBA

29 AĞUSTOS 2019 PERŞEMBE

30 AĞUSTOS 2019 CUMA

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar