Anasayfa /  Hava durumu

Bugün hava hasıl ? 15 Ağustos 2019 Perşembe Hava Durumu | Meteoroloji'den 5 günlük hava tahmini

Bugün hava hasıl ? 15 Ağustos 2019 Peşembe Hava Durumu | Meteoroloji'den 5 günlük hava tahmini Kuzey ve Doğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve İç kesimlerinin parçalı bulutlu, İç Ege, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Eskişehir ve Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş'ın güneybatısı ve Hatay'ın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Abone ol
Abone ol 15 Ağustos 2019 05:42

Bugün hava hasıl ? 15 Ağustos  2019 Perşembe Hava Durumu | Meteoroloji'den 5 günlük hava tahmini

Kuzey ve Doğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve İç kesimlerinin parçalı bulutlu, İç Ege, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Eskişehir ve Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş'ın güneybatısı ve Hatay'ın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve İç kesimlerinin parçalı bulutlu, İç Ege, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Eskişehir ve Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş'ın güneybatısı ve Hatay'ın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve Doğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Günün en yüksek hava sıcaklıklarının Kuzey ve Doğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olacağı tahmin edildiğinden sıcak havanın oluşturabileceği (güneş çarpması, vücutta sıvı kaybı vb.) olumsuzluklara karşı özellikle kronik sağlık problemi olanların, 65 yaş üstü yaşlılar ve çocukların dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BURSA 20°C, 29°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 23°C, 30°C



Parçalı bulutlu



KIRKLARELİ 18°C, 34°C



Parçalı bulutlu



KOCAELİ 23°C, 29°C



Parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra İç Ege'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlığı geçeceği tahmin ediliyor.



A.KARAHİSAR 18°C, 30°C



Parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlığı



DENİZLİ 24°C, 36°C



Parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlığı



İZMİR 23°C, 30°C



Az bulutlu



MANİSA 24°C, 33°C



Az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu, Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş'ın güneybatısı ve Hatay'ın kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 25°C, 33°C



Parçalı bulutlu, kuzey ve doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 27°C, 31°C



Az bulutlu ve açık



HATAY 25°C, 31°C



Parçalı bulutlu, İskenderun körfezi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ISPARTA 17°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlığı geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA 25°C, 36°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKİŞEHİR 21°C, 31°C



Parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KONYA 24°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu



SİVAS 17°C, 37°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 15°C, 30°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu



DÜZCE 20°C, 27°C



Parçalı bulutlu



SİNOP 24°C, 29°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu



ZONGULDAK 21°C, 24°C



Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 22°C, 38°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu



BAYBURT 17°C, 36°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu



SAMSUN 21°C, 28°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu



TRABZON 23°C, 28°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ERZURUM 15°C, 33°C



Parçalı ve az bulutlu



KARS 12°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu



MALATYA 22°C, 39°C



Az bulutlu ve açık



VAN 16°C, 31°C



Az bulutlu ve açık

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



DİYARBAKIR 22°C, 39°C



Az bulutlu ve açık



GAZİANTEP 24°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



SİİRT 26°C, 40°C



Az bulutlu ve açık



ŞANLIURFA 27°C, 39°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz’in batısı yarın sabah saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu yarın öğleden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerine kadar 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, yarın sabah saatlerinde kuzeydoğudan, yarın öğleden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı gece saatlerine kadar 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş; İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerine 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın öğleden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de batı ve kuzeybatıdan, yarın öğleden sonra güneyi güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerine kadar yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, kuzeyi yer yer 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu yer yer parçalı bulutlu İskenderun Körfezi gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) yarın öğleden sonra doğusu 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, yarın öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,5m, Görüş: İyi.

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAA TAHMİNİ

15 AĞUSTOS 2019 PERŞEMBE

16 AĞUSTOS 2019 CUMA

16 AĞUSTOS 2019 CUMARTESİ

17 AĞUSTOS 2019 PAZAR









19 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ


Yorumlar