Anasayfa /  Foto Galeri

Bu hafta magazin dünyasına damga vuran olaylar!

Dünya bir yandan corona virüsüyle mücadele ederken diğer yandan hayat akmaya devam ediyor. Peki ünlüler dünyasında neler oluyor, Özellikle bu haftanın gündeminde ne yazık ki kayıplar, hayvan hakları ve güçlü kadınlar var diyebiliriz. İşte haftanın en çok gündemine oturan magazin haberleri…

Bu hafta magazin dünyasına damga vuran olaylar! - Sayfa 1

Oyuncu Demet Evgar’ı arı soktu. Evgar şişen dudağını ve üst üste gelen talihsizlikleri sosyal medya hesabından paylaştı.

evgar yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Önce dudağımı arı soktu. 15 dakika sonra da merdivenlerden yuvarlandım. Beni sokan arı terliğimin içine saklandığından kendisi tarafından ikinci kez bu defa ayağımın üstünden sokuldum. Nazar konseptli bir gündü. Şimdi iyiyim” olarak paylaşmıştı.

Bu hafta magazin dünyasına damga vuran olaylar! - Sayfa 2

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır 31 yaşında, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti!

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Caner Çalışır,

Kerimcan Durmaz ile çektiği videolar ile ün kazanmıştı. Ancak ölümü sonrası bir arkadaşıyla olan konuşmaları ortaya çıktı ve Kerimcan Durmaz’ı sildiğini, çok yalnız olduğunu belirttiği bu konuşma gündem oldu.

 Hazal Kaya, katıldığı bir sosyal medya canlı yayınında “Çocuğun LGBTİ+ olsa ilk tepkin ne olurdu?” sorusuna verdiği cevapla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu hafta magazin dünyasına damga vuran olaylar! - Sayfa 3

Usta oyuncu Ayşegül Atik 72 yaşında hayata veda etti!

72 yaşında olan Atik uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.

Ayşegül Atik, Türk Tiyatrosunun önemli değerlerinden biriydi.

Kaya herkesin takdirini toplayan açıklamasında şunları söyledi: “Bir tepkim olmazdı. Beni ilgilendirmez çünkü. Benim ne tepkim olabilir, o benden başka birisi.

Çocuklarımızla ilgili bunu anlamak zorundayız. O benden başka bir birey, ben değilim o. Onu yönlendirmek haddim değil. Ben ona ancak yol arkadaşlığı yapabilirim. Bir ihtiyacı olursa yanında olabilirim. Yani hiçbir tepkim olmazdı, çünkü haddim değil buna bir tepki vermek.”

Bu hafta magazin dünyasına damga vuran olaylar! - Sayfa 4

 Levent Yüksel, spor eğitmeni olan eşi Özlem Öztürk ile sade bir törenle evlendi!

1990 yılında Sertap Erener’le evlenen ve 6 yıl sonra boşanan Levent Yüksel, 55 yaşında ikinci kez nikah masasına oturdu.

Ayrıca evlendiği kişi ÖZlem Öztürk’le bir konseri sırasında tanıştığı ve Öztürk’ün Yüksel’in bir hayranı olduğu biliniyor.