Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 29 Aralık Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, Mutluyuz, Dogman, Karanlık Ruhlar (Bed Rest), İçimdeki Şeytan (It Lives Inside), Bir Skandal Peşinde (May December) ve Kimetsu - On Stage Entertainment District Arc filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 1

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Gerilimden drama, komediden animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, Mutluyuz, Dogman, Karanlık Ruhlar (Bed Rest), İçimdeki Şeytan (It Lives Inside), Bir Skandal Peşinde (May December) ve Kimetsu - On Stage Entertainment District Arc filmlerinin vizyona girdiği 29 Aralık Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
29 Aralık Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 2

Animasyon tutkunlarının ve çocukların ilgisini çekecek Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, serisinin dördüncü filminde ekip ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya geliyor. “Yüzyılın icadı” olan dev robot Hayrimatör kötülerin eline geçer ve dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Bu durum üzerine Hayri, Kâmil, Akın, Sevim, Hale ve Mert, Hayrimatör'ü kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 3

Senaristliğini ve yönetmenliğini İbrahim Büyükak’ın üstlendiği Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatını konu ediniyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Ancak evliliklerinin üçüncü yılında ilişkilerinin iyi gitmediğini fark ederler. Ferhat ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 4

Haftanın aksiyon ve gerilim türündeki filmlerinden Dogman, çocukluğunda şiddet yanlısı babası tarafından istismara uğrayan ve acımasızca köpeklere atılan Douglas'ın hikayesini konu ediniyor. Film, çocukluk travması ve fiziksel yaralanmalardan kurtulma yolculuğunda kendi yolunu bulmaya çalışan; bu uğurda toplumsal kuralları, cinsiyet sınırlamalarını da esneterek, köpek sevgisinde aşırıya kaçan Douglas'ı anlatıyor.