Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 17 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 17 Kasım Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Ballad of Songbirds & Snakes), Meksika Açmazı, Alya, Birkaç Mısraymış Meğer ve Cin Gelini filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu 17 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları - Sayfa 1

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden drama, animasyondan aksiyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Ballad of Songbirds & Snakes), Meksika Açmazı, Alya, Birkaç Mısraymış Meğer ve Cin Gelini filmlerinin vizyona girdiği 17 Kasım Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 

 17 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu 17 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları - Sayfa 2

Francis Lawrence yönetmenliğinde vizyona girecek haftanın merak edilen aksiyon filmlerinden Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (The Ballad of Songbirds & Snakes), Panem'in başına geçmesinden yıllar önce, 18 yaşındaki Coriolanus Snow'un hikayesini konu ediniyor. Capitol'de gözden düşen, solmakta olan bir soyun son umudu olan Coriolanus Snow, 10. Açlık Oyunları için 12. Bölge'den Lucy Gray Baird'in mentoru olarak seçilir. Güçlerini birleştiren Snow ve Lucy'nin hayatta kalmak için zamana karşı yarışı, sonunda kimin ötücü kuş, kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracaktır.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu 17 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları - Sayfa 3

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast olarak başlattığı aynı isimli mizah programının sinema uyarlaması Meksika Açmazı, aldıkları teklif üzerine Kapadokya'ya giden ve burada bir dizi olay yaşayan ekibinin yaşadıklarını konu ediniyor. Faklı motivasyonlarla gittikleri Kapadokya'da kendilerini bir dizi komik olayın içinde bulan ekip, ilişkilerini sorguladıkları bir açmaza düşer. Türlü şeylerle dostlukları sınanan üçlü, her şeyin üstesinden mizahın ve neşenin gücüyle gelir.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu 17 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları - Sayfa 4

Haftanın aksiyon filmlerinden Alya, gerçek kimliğini bulmak zorunda olan, hafızası silinen bir ajanın hikayesini konu ediniyor. Evlenmek üzere olan bir ajanının hafızasını silinir. Karanlık bir hükümetin maşası haline gelen ajan, kim olduğunu bulmak için mücadele eder. Yavaş yavaş geçmişini hatırlamaya başlaması ve geçmişiyle ilgili sırları çözmesiyle hem gerçek kimliğini hem de şok edici gerçekleri ortaya çıkarır.