Anasayfa /  Kültür sanat

Bts'den jungkook'un seven şarkısı rekorlara koşuyor.

Dünya üzerinde en çok dinlenen müzik grupları arasında yer alan BTS üyesi Jungkook'un son şarkısı Seven ile adeta izlenme rekorları kırıyor. Peki Seven şarkısı ne kadar dinlendi?

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2023 15:30

BTS üyesi Jungkook, solo sanatçı olarak çıkardığı 'Seven' adlı çıkış single'ıyla sosyal medyada büyük ilgi topluyor. Şarkı, yayınlandıktan bir hafta sonra birçok rekor kırmış ve bazıları gerçekten etkileyici.

Güney Koreli şarkıcının hayranları, 'Seven'ı övgüyle karşılamaktan çekinmedi ve onu yazın şarkısı olarak adlandırdılar. Üstelik, Spotify gibi platformlarda şarkıyı dinleyerek desteklerini gösterdiler ve 'Seven', 1 hafta içinde 90 milyonun üzerinde dinlemeye ulaşarak K-Pop şarkıları arasında bir ilke imza atmış oldu.

‘Seven’, şimdiden küresel bir fenomen olarak adlandırılabilir ve dünya genelinde diğer streaming platformlarında ve farklı listelerde rekorlar kırmaya devam edecek. Jungkook, durdurulamaz bir güç olduğunu ve K-Pop endüstrisinin en önemli sanatçılarından biri olduğunu kanıtlamıştır.

Erken tahminlere göre, ‘Seven’ Billboard Hot 100 listesinde No. 1 sırayla, sadece Morgan Wallen'in ‘Last Night’ adlı şarkısının arkasında yer alacak. Zirveye ulaşamamış olsa da, bu, onun solo sanatçı olarak ilk single'ı olduğu için hala etkileyici bir başarıdır. Aşağıdaki müzik videosunu izleyin:

Etiketler bts jungkook seven
Yorumlar