Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Bruma resmen Leipzig'e transfer oldu!

Bruma'nın menajeri Catio Balde, Leipzig ve Galatasaray kulübünün oyuncunun transferi konusunda anlaştığını, Portekizli futbolcunun da bu hafta Galatasaray'la son maçına çıkacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 30 Mayıs 2017 16:33

Bu sezon sergilediği performansla Galatasaray'ın dikkat çeken isimlerinden biri olan Bruma, gelecek sezon sarı kırmızılı takımda yer almayacak. Oyuncunun menajeri Catio Balde, Portekiz'de yayın yapan Antena 1'e konuştu ve futbolcunusun Almanya Bundesliga ekiplerinden Redbull Leipzig'e transfer olacağını açıkladı.

İki takımın transfer konusunda anlaştığını belirten Balde, "Kulüpler ortak bir mutabakata vardılar. Bruma da bu cumartesi günü Galatasaray formasıyla son maçına çıkacak. Kalan ufak pürüzlerin de giderilmesinin ardından oyuncum Leipzig'e imzayı atacak" dedi.

Balde, Galatasaray'a ödenecek transfer ücreti konusunda herhangi bir açıklama yapmazken; Avrupa basını ise 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini iddia etti.

Bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 36 resmi karşılaşmaya çıkan Bruma 11 gol atarken, 8 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.




Yorumlar