Anasayfa /  Spor

Braga - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Braga maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz temsilcisi Braga'ya konuk olacak. Spor severler mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Beşiktaş'ın UEFA maçı ne zaman? Beşiktaş Braga maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 07 Kasım 2019 11:53

Beşiktaş Braga maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz temsilcisi Braga'ya konuk olacak. Spor severler mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Beşiktaş'ın UEFA maçı ne zaman? Beşiktaş Braga maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Beşiktaş'ın UEFA maçı ne zaman? Beşiktaş Braga maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş'ın Braga ile UEFA maçı bu akşam oynanacak. Saat 23:00'da başlayacak olan mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın rakibi Braga ligde berabere kaldı: Braga: 2 - Famalicao: 2

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda Beşiktaş'ın rakibi olan Portekiz'in Braga takımı, ulusal ligde oynadığı maçta Famalicao ile 2-2 berabere kaldı. Portekiz liginin 10. haftasında Braga, sahasında Famalicao ile karşılaştı.

Konuk takım Famalicao'da defans oyuncusu Roderick Jefferson 34. dakikada kırmızı kart gördü. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Famalicao, 47. dakikada Toni Martinez'in golüyle 1-0 öne geçti. Braga, Wenderson Galeno ile 77. ve 78. dakikalarda art arda bulduğu iki golle skoru lehine çevirse de yakaladığı avantajı koruyamadı. Ligde 3. sırada bulunan Famalicao, 89. dakikada Anderson Silva'nın attığı golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Portekiz liginde puanını 12'ye çıkartan Braga ise 10. sırada kaldı. UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nun 4. maçında Beşiktaş, 7 Kasım Perşembe günü deplasmanda Braga ile karşılaşacak. Grupta, Braga 7 puanla lider durumda bulunurken, Wolwerhampton (6) ve Slovan Bratislava'nın (4) ardından henüz puanı olmayan Beşiktaş son sırada yer alıyor.

Grubundaki ilk 3 maçını mağlubiyetle tamamlayan siyah-beyazlı takım, son sırada bulunuyor.

Braga lider durumda...

Braga ise 2 galibiyet ve bir beraberlikle 7 puan toplayarak ilk sırada yer alıyor. İstanbul’da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Douglas ve Dorukhan sakat

Siyah-beyazlı ekipte Braga maçı öncesi Dorukhan Toköz ve Douglas Santos’un sakatlıkları bulunuyor. Georges-Kevin N’Koudou ise takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

6 futbolcu kadroda yok!

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby, NKoudou ve Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Braga maçının kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ın kadrosu belli oldu!

Siyah-beyazlı ekibin 17 kişilik Braga maçı kadrosu; Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Enzo Roco, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Muhammed Elneny, Necip Uysal, Adem Ljajic, Pedro Rebocho, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin ve Caner Erkin’den oluştu.

Beşiktaş’ın Avrupa’da 220. randevusu

UEFA Avrupa Ligi K Grubu dördüncü hafta maçında yarın Portekiz temsilcisi Braga’ya konuk olacak siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarındaki 220. mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 219 maçta rakiplerine 83 kez üstünlük kurdu. 90 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 46 mücadeleden berabere ayrıldı.

 

Yorumlar