Anasayfa /  Foto Galeri

Boşanan kadını yerlerde sürüklediler! Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı! video

ÇANKIRI'da boşanan S.Ç. ile M.Ç.'nin yakınları arasında mal paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi gözaltına alındı. Sokak ortasında yaşanan ve M.Ç. adlı kadın ile yakınlarının darbedilerek yerlerde sürüklendiği kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı! Eski eşi tarafından, kızının evinin önünde şiddete uğrayan Meryem Yel: “Başka kadınların başına gelmemesini temenni ediyorum”

Boşanan kadını yerlerde sürüklediler! Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı! video - Sayfa 1

Boşanan kadını yerlerde sürüklediler! Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı!

Çankırı'da boşanan S.Ç. ile M.Ç.'nin yakınları arasında mal paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi gözaltına alındı. Sokak ortasında yaşanan ve M.Ç. adlı kadın ile yakınlarının darbedilerek yerlerde sürüklendiği kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı! Eski eşi tarafından, kızının evinin önünde şiddete uğrayan Meryem Yel: “Başka kadınların başına gelmemesini temenni ediyorum”

Boşanan kadını yerlerde sürüklediler! Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı! video - Sayfa 2

Çankırı'da yakın zamanda ayrılan ve dün resmi olarak boşanan S.Ç. ile M.Ç., mal bölüşümü için bir araya geldi. 

Boşanan kadını yerlerde sürüklediler! Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı! video - Sayfa 3

Çiftlerin yakınlarının da devreye girmesiyle kısa sürede tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Boşanan kadını yerlerde sürüklediler! Sokak ortasında şiddete uğrayan kadın o anları anlattı! video - Sayfa 4

Çevredeki vatandaşların cep telefonuna yansıyan kavgada S.Ç, O.Ç, T.G. gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltındaki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.