Anasayfa /  Foto Galeri

Bodrum'da Kurban Bayramı yoğunluğu

Muğla'da Kurban Bayramı arifesinde Bodrum sahilleri doldu taştı, trafik durma noktasına geldi. Kurban Bayramı'nı Bodrum'da geçirmek isteyen yerli turistler sahillere akın etti.

Bodrum'da Kurban Bayramı yoğunluğu - Sayfa 1

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ
Kurban Bayramı'nı fırsat bilen binlerce yerli turist Bodrum’a akın etti. İlçe girişi başta olmak üzere Bodrum’un şehir içi trafiği durma noktasına geldi.

Bodrum'da Kurban Bayramı yoğunluğu - Sayfa 2

Aylar sonra ilk kez bu kadar kalabalık olan Bodrum’da bayram coşkusu arife gününden başladı. Konaklayacakları otellere ulaşan yerli turistler soluğu mavi sularda aldı.

Bodrum'da Kurban Bayramı yoğunluğu - Sayfa 3

BAŞKAN TATİLCİLERİ UYARDI
Bodrum’daki yoğunluğun ardından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise yerli turistin 750 bini aştığını söyleyerek ''Bodrum’da inanılmaz bir yoğunluk oluşmaya başladı. Lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım. Corona virüs (Covid-19) salgını tüm yurtta halen devam ediyor. Lütfen tüm kurallara uygun bir şekilde bayram tatilini geçirelim” dedi.

Bodrum'da Kurban Bayramı yoğunluğu - Sayfa 4

OTELLER DOLDU TAŞTI
Birçok otel, pandemi sürecinin ardından ilk kez tam doluluğu yakalayabildi. Turizmciler Kurban Bayramı'nda gelen yerli ve yabancı turistler için hijyen kurallarını en üst seviyeye çıkardı.