Anasayfa /  Foto Galeri

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm şok gelişmeler yaşanacak! | Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm şok gelişmeler yaşanacak! Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, Perşembe gecesinde Çukurova’nın ılık ve ihtiraslı rüzgarıyla damga vuracak!

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm şok gelişmeler yaşanacak! | Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm izle - Sayfa 1

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm şok gelişmeler yaşanacak!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, Perşembe gecesinde Çukurova’nın ılık ve ihtiraslı rüzgarıyla damga vuracak!

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm şok gelişmeler yaşanacak! | Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm izle - Sayfa 2

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı topraklarda bu hafta 40 yıllık bir sır daha açığa çıkarken, bir kez daha intikam ateşi alev alev Yaman çiftliğini saracak!

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm şok gelişmeler yaşanacak! | Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm izle - Sayfa 3

92. BÖLÜMÜN İKİNCİ TANITIMINDA ŞOK GELİŞMELER VAR!

Ümit’in Sevda’nın kızı olduğunu açıklamasından sonrasını izleyeceğimiz bölümün ikinci tanıtımında, Sevda için zor günlerin geldiği anlaşılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm şok gelişmeler yaşanacak! | Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm izle - Sayfa 4

Fikret’in Almanya’ya gitmesi ile rahat bir nefes alan Demir ve Züleyha, aile saadetlerini Adnan’ın doğum gününde tüm Çukurova’ya sergiliyor! Üstelik, Demir hem  Züleyha’ya hem Fekeli’ye Adnan’a Yılmaz adını da vererek büyük jest yapıyor!