Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm 2. Fragmanı izle | Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm izle

 Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 3 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 02 Şubat 2022 22:56

Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm 2. Fragmanı izle | Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölüm izle

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölümde de ekrana kitleyecek

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Fikret, Abdülkadir'i kaçırıyor

Fikret, Lütfiye ve Züleyha'yı atlatmayı başarıp Abdülkadir'in peşine düşer ve onu kaçırıp bir orman kulübesine götürür. Abdülkadir, Fikret'in elinden kurtulamayacağını anlayınca yalanlar uydurup yalvarmaya başlar. Abdülkadir'in sözlerine kulak asmayan Fikret, intikam için farklı bir yol seçer.

Çolak, Züleyha'ya karşı taktik değiştiriyor

Huğların talan edildiğini öğrenen Züleyha, Çolak'ın karşısına çıkıp hesap sorar. Züleyha'nın cesareti Çukurova'da takdir toplarken, Çolak, Züleyha'yı yıldıramayacağını anlayınca taktik değiştirir. Fikret ve Hakan huğlarda yardım dağıtırken Özhan da adamlarıyla gelip herkesi şaşırtan bir hamle yapar.

Çukurova'da Züleyha için zor günler yaklaşıyor

Hakan'la ilişkisini noktalayan Züleyha, oldukça zor günler geçirmektedir. Çolak'ın hedefi haline gelen Züleyha'yı bekleyen bir diğer tehlike ise Vahap'tır. Başına buyruk hareketleri yüzünden Abdülkadir'le de arası açılan Vahap'ın Züleyha'ya olan saplantısı korkunç boyutlara varacaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar