Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm 2. Fragmanı izle | Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 30 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2021 02:22

Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm 2. Fragmanı izle | Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölüm izle

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 119.Bölümde de nefes kesecek

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Züleyha ve Hakan'ın ilişkisi ciddileşiyor

Züleyha ve Hakan'ın basın toplantısında evleneceklerini duyurması Çukurova'nın gündemini değiştirir. Fikret, basın toplantısının ardından Hakan ve Züleyha'ya misilleme yapar ve Betül'le en yakın zamanda evleneceğini söyler.

Betül'ün foyaları birer birer ortaya çıkıyor! Züleyha, Betül'ün ihanetiyle yüzleşiyor

Züleyha, şirketin içini boşaltan kişinin Ercan değil Betül olduğunu öğrenince şoke olur. Fikret'i üzmemek için Betül'ü mahkemeye vermekten çekinse de sonunda Fikret'e konuyu açmaya karar verir. Fikret duydukları karşısında çılgına dönüp Betül'le ilişkisini noktalar. Abdülkadir tarafından da köşeye sıkıştırılan Betül'ün yaptıkları Şermin'i de korkutmaya başlar.

Haminne hayata tutunabilecek mi?

Betül, Haminne'nin elinden Hakan ve Demir'in fotoğrafını almak isterken Haminne'yi iter ve düşmesine sebep olur. Başını vuran Haminne kanlar içinde kalırken, Betül dehşete düşer.

Betül, fotoğrafı ele geçirip büyük sırrı öğrenirken, Haminne hayata tutunabilecek midir?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar