Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Bir Umut Yeter 3.Bölüm Fragmanı izle Bir Umut Yeter Son Bölüm izle

Bir Umut Yeter 3.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Umut Yeter dizisinin yeni bölümü 13 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2018 15:14

Bir Umut Yeter 3.Bölüm Fragmanı izle Bir Umut Yeter Son Bölüm izle

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Umut Yeter bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Yılmaz hayati bir karar vermek üzeredir... Umut’un gerçek annesinin Derya olduğunu öğrenen Yılmaz seneler önce Elif’in ısrarları ile kurdukları yalan dünyayı sorgulamaya başlamıştır. Çaresizce işin içinden çıkmaya çalışırken kader ise Yılmaz ile Derya’yı sürekli karşı karşıya bırakıyordur. Köyceğiz Limanı’nın işletmecisi iş adamı Kenan Akar’ın cazip iş teklifini sırf Umut’un ıssız adadaki yalnızlığını dindirmek için kabul eden Yılmaz, Derya’nın yeni patronunun kızı olduğunu öğrenmesi ile beyninden vurulmuşa döner.

Derya’nın küçük kız kardeşi Damla’nın üniversiteden mezun olup İstanbul’dan Köyceğiz’e gelmesi Akar Ailesi’ne yepyeni bir hareket getirir. Senelerdir içe kapanık bir hayat süren Derya, Damla’nın ısrarlarına dayanamaz ve bir fotoğraf sergisi açmaya karar verir. Köy meydanında açılan bu sergi Elif, Yılmaz, Derya ve Umut’un bir araya gelmesine neden olurken Yılmaz’ın da hayati bir karar vermesini sağlayacaktır.

BİR UMUT YETER SON BÖLÜM İZLE



Yorumlar