Anasayfa /  Güncel

Bilecik Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli?

CHP'li Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya da Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetildi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2023 13:00

CHP'li Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya da Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetildi. İşte detaylar...

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, sosyal medyada Game Of Thrones dizisindeki Targaryen kraliyeti karakterlerine benzetildi.

VEKALETEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in, belediyedeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma sebebiyle, geçen yıl 25 Şubat tarihinde İçişleri Bakanlığınca geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından 3 Mart tarihinde, Bilecik Belediyesi meclis üyeleri, belediyeye vekaleten bakacak olan Başkan Vekilini belirlemişti.Başkan vekili seçilen, Millet İttifakı adayı CHP’li Muharrem Tükekçioğlu’nun da geçmişte aldığı bir cezanın onaylanması sonrası meclis üyeliği düşürülmesi sebebiyle Bilecik Belediye meclis üyeleri yeniden sandık başına giderek başkan vekilini belirlemişti.Geçtiğimiz sene Nisan ayında belediye meclis üyeleri arasında yapılan seçimde, Millet İttifakı adayı Melek Mızrak Subaşı 14 oy alarak Bilecik Belediyesi vekalet belediye başkanı seçilmişti.

İMAMOĞLU İLE YAN YANA GELİNCE FARK EDİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Bilecik ve Bozüyük ilçelerinde çeşitli ziyaretler ve açılışlara katılmış ve bu çerçevede ziyaret ettiği Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ile çekilen fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu’na Bilecik ziyaretleri sırasında eşlik eden Bielcik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, sosyal platformda Game Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen'a benzetildi.

Yorumlar