Anasayfa /  Magazin

Beyonce turneye çıktı, 3 saatte 10 kıyafet değiştirdi!

Beyonce ve Jay Z, On The Run II turnesine başladı. Cardiff'te konser veren çiftten Beyonce, sekizde başlayan şovda tam 10 kıyafet giydi. Bu da yaklaşık olarak 20 dakikada bir kıyafet değiştirmesi anlamına geliyor...

Abone ol
Abone ol 07 Haziran 2018 20:52


Evlilikleri hakkında çıkan ‘Aldatma’ dedikodularından sonra ilk kez turneye çıkan ünlü şarkıcı Beyonce ve Jay Z, sahnede aşklarını tazeledi.

 





Evliliklerinde yeni bir sayfa açtıklarını da açıklayan çift, konser boyunca giydikleri kıyafetlerle de dikkat çekti.

 





Beyonce, konsere adeta gardırobuyla gelmişti. Saat 20.00’da başlayıp 23.00’da biten konserde, 10 kostüm giyen ünlü şarkıcı için dünyaca ünlü markalar özel tasarımlar hazırladı.

 





On The Run II turnesi için Gucci, LaQuan Smith markalarına ait tasarımlar giyen Beyonce genellikle bodysuit ve diz üstü çizmelerle sahneye çıktı.

 





36 yaşındaki star, kırmızı leopar baskılı jartiyerli bodysuiti, uzun siyah çizmelerle kombinleyen Beyonce, vereceği 48 konserde özel parçalar giyecek.

 





Sahneye bir ara mini jean şort, Gucci çizmeler ve yine aynı markaya ait kapüşonlu bir ceket ile çıktı. Çizmeler 8 bin 700 TL ve edinilen bir bilgiye göre, hayranları bu çizmeleri gördükten sonra online sipariş vermiş. (sözcü)

 





Bejeweled maskeleri ise sahne şovunun en önemli aksesuarlarından biriydi.

 














Etiketler beyonce turne
Yorumlar