Anasayfa /  Spor

Beşiktaş'ta Samir Nasri transferi (son dakika)

Beşiktaş'ta Samir Nasri transferi (son dakika)

Abone ol
Abone ol 20 Ağustos 2016 10:06

Dünyaca ünlü Spor Gazetesi L’Equipe, Manchester City’de Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan 29 yaşındaki Fransız oyuncu Nasri’nin Beşiktaş’a gitmek için gün saydığını duyurdu.

Mario Gomez ve Gökhan Töre'nin ardından Jose Sosa'yı da gönderen siyah- beyazlılar, Arjantinli yıldızın alternatifini İngiltere'de buldu.. Beşiktaş'ın 7,5 milyon euro'ya Milan'a gönderdiği Sosa'nın yerine kadroya katmak istediği Samir Nasri için bir iddia da Fransa'dan geldi. Fransa'nın yüksek tirajlı spor gazetesi L'Equipe, Beşiktaş Başkanı ve üst düzey yöneticisinin, Nasri'yi kiralamak için Machester City ile masaya oturduğunu; siyahbeyazlıların İngiliz ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığını yazdı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Haberde, İtalya'dan ilgilenen kulüplerle anlaşamayan 29 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'a gitmesinin beklendiği kaydedildi. Öte yandan Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadığı tecrübeli ismin, geleceğinin kısa süre içinde belli olacağı belirtilirken; Nasri'nin de Beşiktaş'ın Devler Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle bu teklife olumlu yaklaştığı belirtildi. M.City'nin as kadrosunda bulunmadığını ve City'de geleceğinin kapalı olduğunu düşünen Samir Nasri, Beşiktaş'ta kendini kanıtlamayı düşünüyor

KİLOLARIYLA BAŞI DERTTE

Kartal'ın imza attırmak için gün saydığı Samir Nasri'nin fazla kiloları başına dert oldu. City'nin hocası Guardiola, sezon başı idmanlarına kilolu gelmesi nedeniyle Nasri'nin idmanlara çıkmasını yasaklamış; o günden sonra da Fransız yıldızla hocasının yıldızı barışmamıştı. .

Etiketler Samir Nasri
Yorumlar
Çok Okunanlar