Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!

Beşiktaşlı yöneticiler, yeni hoca konusunda önemli bir adım attı. İdareciler, Estoril teknik direktörü Bruno Pinheiro’yla anlaştı. Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında 45 yaşındaki Portekizli’yle ilgili son kararı Başkan Ahmet Nur Çebi verecek.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! - Sayfa 1

Beşiktaş’ta yeni teknik direktör için geri sayım sürüyor. İstifa eden Sergen Yalçın ile geçtiğimiz perşembe günü yollarını ayıran siyah-beyazlı yönetimin bugün gerçekleştireceği toplantıda yeni teknik direktör için kesin bir karara varması bekleniyor.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! - Sayfa 2

Siyah-Beyazlılar’da lig ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Sergen Ya lçın’la yollar ayrılmıştı. 49 yaşındaki hocanın yerine hemen yeni bir isim bakmaya başlayan Beşiktaş, ilk olarak yabancı bir isim getirmek için girişimlere başladı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! - Sayfa 3

Norwich City’d en ayrılan Alman teknik adam Daniel Farke için yoğun çalışmada bulunan yönetim, deneyimli ismin kapıyı 2.5 milyon Euro’d an açması sonrasında bu defteri kapattı. Ta kımın eski hocaları Slavan Bilic ve Edin Terzic’le yapılan temaslardan da istediğini alamayan Kara Kartal’d a Abel Ferreira’nın da zora girmesi sonrası yabancı isimler arasında bir tek Bruno Pinheiro listede kalmıştı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! - Sayfa 4

Beşiktaşlı yöneticiler, Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril’i çalıştıran 45 yaşındaki teknik adamla anlaşmaya vardı.

Favori sistemi 4-3-3

Estoril’de 2 sezondur görev yapan Pinheiro için kısa süre önce Braga’nın da ilgisinin olduğu açıklanmıştı.