Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ın başvurusu hakkında karar verildi...İşte son dakika Beşiktaş haberleri...

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson sevinci yaşanıyor. Adem Ljajic'in Fenerbahçe derbisinde neden oynamadığı ortaya çıktı. Loris Karius kendisini takip eden yabancı gazetecileri etkiledi. Beşiktaş - Kayserispor maçı hakkında karar verildi. Çarşı'dan Fenerbahçe'ye teşekkür. İşte son dakika Beşiktaş haberleri...

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2018 10:54

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson sevinci yaşanıyor. Adem Ljajic'in Fenerbahçe derbisinde neden oynamadığı ortaya çıktı. Loris Karius kendisini takip eden yabancı gazetecileri etkiledi. Beşiktaş - Kayserispor maçı hakkında karar verildi. Çarşı'dan Fenerbahçe'ye teşekkür.





Beşiktaş'ta bu sezon ilk kez forma giyen Atiba Hutchinson’ın derbide gösterdiği performansa çok sevinen yöneticilerin ise “2 puan kaybettik ama Atiba’yı yeniden kazandık” diye konuştukları öğrenildi.

Ljajic neden oynamadı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Adem Ljajic’i derbide Kadıköy atmosferi nedeniyle yedek soyundurduğu iddia edildi. Fanatik'in haberine göre Güneş’in, ilk 11 oynattığı oyuncuların, bu atmosferi bilen isimler olduğu için tercih ettiği, Ljajic’i ise ikinci yarıda hamle oyuncusu olarak değerlendirmek istediği belirtildi.

Karius hayran bıraktı

Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında Beşiktaş'ın kalecisi Karius'u Alman ve İngiliz medyası yakın takibe aldı ve performansına hayran kaldı. Karius’un, Kadıköy’deki gerilimi yüksek maçta takımının en önemli kozlarından biri olduğu belirtilen haberlerde, sakinliği ve kurtarışları ile özgüven kazandığı kaydedildi.

İstanbul'da oynanacak

Süper Lig'in 7. haftasındaki Beşiktaş-Kayserispor müsabakasının Vodafone Park'ta oynanacağı açıklandı. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 29 Eylül Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Kayserispor maçının siyah-beyazlı kulübün saha çimlerinin bakımda olması nedeniyle Kayseri'de oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunulmuştu. Ancak Kayserispor'dan yapılan açıklamada, TFF'nin bu başvuruyu reddettiği açıklandı.

Çarşı'dan Fenerbahçe'ye teşekkür

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, siyah-beyazlı takımın Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbi maçtaki konukseverliklerinden ötürü sarı-lacivertli kulübün yönetim kuruluna ve yetkililerine teşekkür etti.


Yorumlar