Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş - Antalyaspor maçı özeti ve golleri izle

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı konuk takım Antalyaspor, 3-2'lik skorla kazanmayı başardı. Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri Doukara (2) ve Yekta Kurtuluş kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini ise Negredo ve Pepe kaydetti.

Abone ol
Abone ol 26 Ağustos 2018 20:50

Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Antalyaspor’a 3-2 yenilen Beşiktaş, Vodafone Park’ta oynadığı bir lig maçında ilk kez yenilgiyle tanışmış oldu.

Konuk ekip Antalyaspor 20. dakikada Souleymane Doukara’nın attığı golle 1-0 öne geçerken 5 dakika sonra Hakan Özmert’in Doukara’ya çarpan golü yine ağlarla buluşunca Antalyaspor 2-0’lık üstünlüğü ele geçirmiş oldu.

Ancak şoku çabuk atlatan Beşiktaş Alvaro Negredo ile 26. dakikada skoru 2-1 yapan golü buldu. Müthiş bir tempoda oynanan maçın 33. dakikasında Yekta Kurtuluş’un golüyle Antalyaspor skoru 3-1’e getirirken ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 56. dakikada Pepe’nin kafa golüyle durumu 3-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra Antalyaspor’un direnişi, Beşiktaş’ın galibiyet için baskılı futbolu vardı.

Antalyaspor kalecisi Boffin’in üst üste kurtarışlarının yanı sıra 89. dakikada Pepe’nin kafa vuruşu direkten dönünce kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Antalyaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 6 yaparken Antalyaspor ise 4 puana ulaştı. Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Bursaspor’a konuk olurken Antalyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile mücadele edecek.

Beşiktaş, Süper Lig’de evinde 45 maçtır kaybetmiyordu. Bu, Süper Lig’de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş’ın 1989-1992 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık süreçten bu yana en uzun serisiydi.

Utku ilk kez 11'de

Tolga Zengin'in Partizan maçında sakatlanmasının ardından Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran, ilk kez bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıkacak.

Partizan ile Sırbistan'da oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında sakatlanan Tolga Zengin, 2 gün boyunca uygulanan tedaviye cevap vermeyince Antalyaspor maçının kadrodan çıkarıldı. Tolga'nın yokluğunda 20 yaşındaki Utku Yuvakuran, siyah-beyazlı ekibin kadrosunda ilk 11'de sahaya çıkacak. 2 sezondur Beşiktaş forması giyen Utku, siyah-beyazlı forma altında ilk kez bir lig maçında ilk 11'de oynayacak. Karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan genç kaleciye taraftarlar büyük ilgi gösterip tezahüratlarla destek verdi. 

Loris Karius, Vodafone Park’ta

Beşiktaş’ın Liverpool’dan transfer ettiği Loris Karius, Antalyaspor ile oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti.

Beşiktaş’ın Liverpool’dan 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Loris Karius, Antalyaspor karşılaşmasını tribünden takip etti. Dün akşam İstanbul’a gelen ve sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atan Alman file bekçisi, Beşiktaş’ın Antalyaspor ile oynadığı mücadele için Vodafone Park’a geldi. 24 yaşındaki kaleciye taraftarlar büyük ilgi gösterirken, Karius kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. 

Taraftarlar, Beşiktaş’ı yalnız bırakmadı

Beşiktaş’ın Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarlar, sıcak havaya rağmen tribünleri doldurdu ve takımlarını yalnız bırakmadı. 

Beşiktaş’ın Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmaya siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sıcak hava ve Kurban Bayramı tatilinin son günü olmasına rağmen tribünleri dolduran Beşiktaşlılar, maçın başından itibaren takımlarına büyük destek verdi. Siyah-beyazlılar, özellikle Utku Yuvakuran’ı top her geldiğinde, genç kaleciye alkışlarla destek verdi. 

Tolgay Arslan direkt soyunma odasına gitti

Antalyaspor karşısında mücadelenin ilk yarısında 3-1 geriye düşen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, 36. dakikada Tolgay Arslan’ı oyundan aldı. Tolgay direkt soyunma odasına gitti. 

Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta mücadelesinde Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 34. dakikasında 3-1 geriye düştü. Yekta’nın attığı 3. golün ardından oyuna müdahale eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk yarıda beklenenin altında kalan Tolgay Arslan’ı oyundan alarak, Gökhan Gönül’ü sahaya sürdü. İlk yarı bitmeden oyundan çıkarılan Tolgay, yedek kulübesine gelmeden direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. 

Beşiktaş - Antalyaspor maçı özeti ve golleri izle

Gökhan Gönül’den sağlıkçılara tepki

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasının 64. dakikasında Bahadır’ın sakatlanmasının ardından sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi üzerine Gökhan Gönül, sağlıkçılara tepki gösterdi. 

Beşiktaş-Antalyaspor mücadelesinin 64. dakikasında, Antalyaspor’dan Bahadır sakatlık geçirdi. Hakem Halis Özkahya, sağlık görevlilerini sahaya davet ederken, tribünler ve Beşiktaşlı futbolcular, Antalyasporlu futbolcuların uzun süre yerde kalmasına tepki gösterdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında Bahadır’ın oyuna devam edemeyeceği belirtilirken, Halis Özkahya, bu futbolcunun sedyeyle oyundan çıkarılmasını istedi. Ancak sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi ve Bahadır’ı sedyeye koymaması üzerine, ters kanatta bulunan Gökhan Gönül hızla bu noktaya gelerek sağlık görevlilerine tepki gösterdi ve hızlı hareket etmesini istedi. Gökhan’ın tepkisi sonrasında sağlıkçılar, Bahadır’ı oyun alanının dışına çıkardı. 





BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR MAÇI CANLI ANLATIM

BEŞİKTAŞ 2 - 3 ANTALYASPOR

94' Uzatma anlarında da müthiş heyecan devam ediyor. Beşiktaş 10 oyuncusuyla birden rakip kaleye yüklenirken Antalyaspor 11 futbolcuyla savunma yapıyor.

93' DIŞARIDA! Caner'in serbest vuruştan ortasında kafalardan seken top ters taraftan kornere çıktı.

92' Gökhan Töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada top Hakan Özmert'in eline çarptı. Beşiktaş sağ çaprazdan tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

91' Caner'in sol kanattan ceza alanına doldurduğu topu Pepe indirdi. Larin'den önce araya giren Salih topu taca yolladı. Bu sırada Salih'le çarpışan Larin yerde kaldı. Beşiktaşlıların penaltı beklentileri karşılık bulmadı.

90' Bu arada karşılaşmanın sonuna en az 7 dakika ilave edildi.

90' Oyuncu Değişikliği Ricardo Andrade Quaresma Bernardo Gökhan Töre

88' DİREKTE PATLADI! Beşiktaş atağında Quaresma'nın ortasına ön direkte Pepe nefis bir kafa vuruşu yaptı. Top, kaleci Boffin'in bakışları arasında direkten oyun alanına geri döndü.

88' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ısınan oyunculardan Gökhan Töre'yi kulübeye çağırdı. Beşiktaş'ta oyuna giren son isim Gökhan olacak.

86' Beşiktaş'ta savunma güvenliği tamamen ikinci plana atıldı. Pepe de artık ileride gol arıyor.

85'Caner Erkin'in uzak mesafeden şutunda Boffin topu yumrukladı.

85' Antalyaspor'da Salih Dursun orta alanda rakibini çektiği için sarı kart gördü.

83' Beşiktaş şu ana dek Antalyaspor kalesine 9'u isabetli olmak üzere toplam 25 şut gönderdi. Konuk ekipte ise bu rakam 7.

82'Beşiktaş kalecisi Utku hariç iki takımın da tüm futbolcuları Antalyaspor yarı alanında. Beşiktaş'ın büyük baskısı sürüyor.

82'Sarı Kart Ruud Boffin

80' Beşiktaş savunmasından gönderilen uzun topa Larin iyi hareketlendi. Tehlikeyi sezen Boffin ceza alanının dışına kadar açılarak topu uzaklaştırdı.

80' Maçta son 10 dakikaya Antalyaspor'un üstünlüğüyle giriliyor ancak Beşiktaş bu anlarda bir kez daha büyük bir baskı kurmaya başladı.

79' İNANILMAZ KURTARIŞ! Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte bomboş kalan Babel sert bir kafa vuruşu yaptı. Ağlara doğru giden topu Boffin inanılmaz bir plonjonla kornere çeldi.

78'Sol kanatta topu alan Babel ceza alanına girmeden vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

78' Sarı Kart Richard Maciel Sousa Campos

77' Beşiktaş bu anlarda rakip yarı alanda üst üste basit top kayıpları yapıyor. Siyah-beyazlılar bu nedenle topu hücum bölgesinde tutmakta zorluk yaşıyor.

74'Maçta son bölüme girilirken heyecan giderek artıyor. Antalyaspor tüm hatlarıyla savunma yaparken Beşiktaş ise beraberlik için büyük baskı kuruyor.

74'Beşiktaş'ta Caner Erkin rakip yarı alanda yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

71'İLGİNÇ AN! Beşiktaş atağı sırasında Antalyasporlu oyuncuların müdahalesiyle taca doğru çıkan topu Beşiktaş kulübesinden bir isim eline alıp Caner'e verdi. Caner tacı kullanırken yardımcı hakem, Halis Özkahya'yı uyardı. Topun dışarı çıkmadan ele alındığı anlaşılınca maç hakem atışıyla başladı.

71' Sarı Kart Nazim Sangare

71' Sarı Kart Nazim Sangare

69' SON ANDA BOFFIN! Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan Quaresma'nın ortasına altı pas çizgisi üzerinde Larin kafayı vurdu. Kaleci Boffin topu çizgi üzerinden son anda tokatlayarak mutlak golü önledi.

68'BİR KAFA! Beşiktaş'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası Quaresma ortasını yaptı, arka direkte kafayı vuran Larin çerçeveyi tutturamadı.

67'Antalyaspor savunmasından ileri gönderilen uzun topa Drole hareketlendi. Ceza alanını terk eden Utku Yuvakuran kritik bir müdahaleyle tehlikeyi önledi, bu sırada yerde kalan Drole bir sakatlık yaşadı.

66' Oyuncu Değişikliği Doğukan Sinik Richard Maciel Sousa Campos

66' Beşiktaş'ta Quaresma orta alanda Yekta'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

64' Oyuncu Değişikliği Bahadır Öztürk Salih Dursun

62' Doukara'nın Caner'e yaptığı faul sonrası ortalık bir an için gerildi. Hakemlerin araya girmesiyle iki oyuncu da yatıştırıldı.

62' Sarı Kart Souleymane Doukara

60'Karşılaşmada son yarım saatlik dilime Antalyaspor'un 3-2'lik üstünlüğüyle giriliyor ancak oyunun kontrolü tamamen Beşiktaş'ta.

60'Oyuncu Değişikliği William Vainqueur Jean Armel Drole

57' Pepe'nin golü öncesi Antalyaspor kalesini adeta bunaltan Beşiktaş, golün sinyallerini birçok kez vermişti.

57' GOL! Beşiktaş'ın sağlı sollu ortaları golü getirdi. Negredo'dan pası alan Quaresma sağdan ortaladı, kale alanı içinde Pepe iyi yükseldi ve topu köşeden ağlara yolladı: 2-3

56' GOL! Beşiktaş'ın sağlı sollu ortaları golü getirdi. Negredo'dan pası alan Quaresma sağdan ortaladı, kale alanı içinde Pepe iyi yükseldi ve topu köşeden ağlara yolladı: 2-3

54' YİNE BOFFIN! Beşiktaş baskıyı sürdürüyor. Bu kez Quaresma'nın ortasında ters tarafa açılan topa Caner çok sert vurdu, Boffin bir kez daha topu köşeden çıkardı. 

53' Beşiktaş kontrolü yeniden eline aldı. Siyah-beyazlılar tüm hatlarıyla bastırıyor.

51' Adriano'nun kaptırdığı top sonrası Antalyasporlu oyuncular Doukara'yı savunma arkasına kaçırmak istedi ancak ofsayt bayrağı Doukara için havaya kalktı.

50' Antalyaspor savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla topu rakip yarı alana taşımak istiyor, Beşiktaş önde baskıyla buna izin vermiyor.

49' Antalyaspor'un 3. golünü kaydeden Yekta Kurtuluş'un Süper Lig kariyerinde attığı son iki gol: 26.08.2018 v Beşiktaş, 12.12.2016 v Fenerbahçe.

48'DIŞARIDA! Quaresma'nın serbest vuruşunda top Boffin'in kontrolünde üstten auta gitti.

47' Babel'den pası alan Quaresma ceza alanı dışında vuruş açısı ararken Vainqueur'ün müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaş çok hafif sol çaprazdan, tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

45'Caner'in ortasında ceza alanı içinde topu kontrol eden Oğuzhan dönerek vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan topu Boffin kornere çıkmadan yakaladı.

Vodafone Park'ta ikinci yarı başladı!

DEVRE! Müthiş maçta ilk yarı sona erdi. Beşiktaş, kendi sahasında Antalyaspor karşısında soyunma odasına 3-1'lik mağlubiyetle gidiyor.

46' NEFİS ATAK! Caner'in ceza alanına doldurduğu, Pepe'nin indirdiği topu kafayla önüne alan Negredo penaltı noktası üzerinden çok sert vurdu. Boffin'in çıkardığı topa sağ çaprazdan Gökhan Gönül gelişine vurdu, top bu kez de yan ağlarda kaldı.

46' Quaresma sağ kanattan ortaladı, kale alanı içindeki Negredo'dan önce son anda kafayı vuran Diego topu kornere yolladı.

44' İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

43' Ceza alanı dışında topu alan Oğuzhan önünü açıp sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top oldukça farklı bir şekilde yandan auta çıktı.

42' Topla oynama oranlarında Beşiktaş'ın %73'e %27'lik büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

41'  Souleymane Doukara Süper Lig'de forma giydiği son 13 maçta 13 gole katkıda bulundu (yedi gol ve altı asist).

40' Üst üste çalan faul düdükleri nedeniyle tempo bu anlarda bir nebze düşmeye başladı.

39' Antalyaspor 11 oyuncusuyla birden kendi yarı alanında bekliyor. Konuk ekip kaptığı toplar sonrası kontra ataklarla gol bulmak istiyor.

37' Bir grup Beşiktaş taraftarı Oğuzhan Özyakup'u ıslıklarla protesto ediyor.

36' DOKUNAMADILAR! Sağ kanattan Caner'in kullandığı serbest vuruşta kale alanına doğru yönelen topa Gökhan ve Pepe hareketlendi ancak ikisinin de dokunamadığı topu Boffin yumrukladı.

35' Beşiktaş'ta Tolgay Arslan yerini Gökhan Gönül'e bıraktı.

34' Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş erken bir değişiklik yapabilir. Birkaç dakika önce ısınmaya gönderilen Gökhan Gönül şimdi kulübeye çağrıldı.

34' NET FIRSAT KAÇTI! Sağ kanattan Quaresma'nın ortasında Caner'in kafayla indirdiği topa penaltı noktası üzerinde müsait durumdaki Oğuzhan sol ayağıyla vurdu, top Boffin'in bakışları arasında direk dibinden auta çıktı.

33'GOL! Antalyaspor'da Doğukan'ın başlattığı atakta Doukara soldan ceza alanına girdi ve pasını kale alanına doğru çevirdi. Utku'yu geçen topu arka direkte Yekta Kurtuluş boş kaleye yolladı: 1-331' Maçta tempo bir an olsun düşmüyor. Özellikle Beşiktaş bu bölümde Antalyaspor kalesinde üst üste tehlikeler yaratıyor.

30' BİR KAFA! Sağ kanattan Quaresma'nın kullandığı serbest vuruşta Boffin'i geçen topa Negredo kale alanı içinde kafayı vurdu, üstten aut...

30' Sarı Kart Ondrej Celustka

28' Antalyaspor'da Hakan Özmert topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Onun tedavisi nedeniyle oyun duraklıyor.

27'Vodafone Park'ta inanılmaz bir maç oluyor. Üst üste gelen goller sonrası tempo inanılmaz arttı.

27' Antalyaspor'un üst üste bulduğu iki golle bir anda şok olan Beşiktaşlı taraftarlar Negredo'nun golüyle yeniden umutlandı. 

26' GOL! Beşiktaş savunmasından içeri doldurulan uzun topa babel hareketlendi, bu sırada kalesinden çıkan Boffin'in yumrukladığı topa ceza alanı dışından Negredo kafayla aşırtma bir vuruş yaptı ve topu ağlara yolladı: 1-2

25' GOL! Doukara'dan pası alan Hakan Özmert, kaleyi cepheden gören bir noktadan sol ayağıyla sert vurdu. Doukara'ya çarpıp yön değiştiren top Utku'yu yanıltıp sol köşeden ağlara gitti: 0-2

22' Beşiktaş kalesinde gördüğü golün ardından yeniden kontrolü eline almaya çalışıyor.

21' Adriano topla bilerek oynadığı için Doukara ofsayt pozisyonundan çıkmış oldu, bu nedenle gol geçerli sayıldı.

20' Bu arada Hakan Özmert'in pasında top Adriano'nun kafasından sekmeden önce Doukara savunmanın önündeydi, VAR hakemleri bu nedenle pozisyonu inceliyor.

20' GOL! Ortadan gelişen Antalyaspor atağında iki kişinin arasına giren Hakan Özmert ceza yayı gerisinden topu havalandırdı. Adriano'nun kafasından seken topu önüne alan Doukara sol çaprazdan yerden bir vuruşla topu Utku'nun bacaklarının arasından ağlara yolladı: 0-1

18' Kalabalık Beşiktaş savunmasının arasından sıyrılıp sağ kanattan ceza alanına giren Harun'un içeriye çevirdiği topu Doukara'dan önce araya giren Pepe uzaklaştırdı.

16'Beşiktaşlı taraftarlar da üst üste kaçan pozisyonlar sonrası takımlarına olan desteklerini artırdı. 

15' Siyah-beyazlı ekip sağlı sollu ortalarla Antalyaspor savunmasını bunaltmaya başladı.

14' Beşiktaş baskıyı artırdı. Antalyaspor tüm hatlarıyla savunmaya çekildi.

13' DİREKTEN DÖNDÜ! Beşiktaş'ın sağ kanattan, köşe gönderine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruşta Quaresma'nın şutu barajdan sekip kaleye yöneldi. Boffin'in son anda dokunduğu top üst direkten oyun alanına geri döndü.

12' Antalyasporlu oyuncular topu rakip yarı alana taşımakta zorlanıyor. Beşiktaş oyunu tamamen Antalyaspor sahasına yıkmış durumda.

11' Bu arada ligin ilk haftasındaki Akhisarspor maçında oldukça bozuk görünen Vodafone Park'ın zemini, bu mücadelede çok daha iyi bir durumda. Temponun bu kadar yüksek olmasında düzgün zeminin de etkisi var.

10' Maç oldukça yüksek bir tempoda başladı. İlk 10 dakika itibariyle özellikle Beşiktaş birbirinden önemli pozisyonlar yakaladı.

9' BOFFIN YUMRUKLADI! Beşiktaş'ın sol çaprazdan, ceza alanının hemen dışından kazandığı serbest vuruşta Quaresma doğrudan kaleyi denedi. Boffin üzerine gelen topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.

9' Antalyaspor'da Bahadır Öztürk sol kanattan ceza alanına girmek üzere olan Babel'i faulle durdurunca sarı kart gördü.

7' BU KEZ BABEL! Beşiktaş bir kez daha çok etkili geldi. Sağ kanattan Quaresma'nın içeriye gönderdiği topa arka direkte Babel gelişine vurdu, Boffin topu nefis çıkardı.

6'Beşiktaş kontrolü eline aldı. Siyah-beyazlılar ayağa paslarla bir kez daha Antalyaspor kalesine gitmeye çalışıyor.

6' Beşiktaş'ın Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı kaleci Loris Karius bu mücadeleyi tribünden takip ediyor.

5' MÜTHİŞ POZİSYON! Beşiktaş gole çok yaklaştı. Tolgay'ın ara pasıyla ceza alanı içinde topu alan Oğuzhan nefis döndü ve karşı karşıya durumda vuruşunu yaptı, top yandan auta çıktı.

4' Bu arada Beşiktaş'ta Tolga Zengin'in sakatlığı nedeniyle kaleyi genç eldiven Utku Yuvakuran koruyor. Kariyerinde ilk kez Beşiktaş'la bir lig maçında sahaya çıkan Utku'nun yedeği ise 17 yaşındaki Ersin Destanoğlu.

2' UTKU'DA KALDI! Maçın ilk şutu Antalyaspor'dan geldi. Hakan Özmert kaleyi karşısına alır almaz uzak mesafeden sert vurdu, Utku üzerine gelen topu tek hamlede kontrol etti.

2' Beşiktaş taraftarı ilk düdükle birlikte takımlarına yoğun destek vermeye başladı.

İlk düdük çaldı ve maç başladı!

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız...

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Utku, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Negredo

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Bahadır, Diego, Celustka, Vainqueur, Yekta, Hakan, Harun, Doğukan, Doukara

Beşiktaş Antalya şifresiz canlı izle olarak nasıl takip edilebilir ile ilgili aradığınız bilgileri burada bulabilirsiniz. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Küçük oyunlar, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, bu akşam saat 21.45’de Vodafone Park'ta Antalyaspor ile karşılaşacak. 

Beşiktaş'ta Tolga Zengin şoku

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Partizan ile oynanan maçta sakatlanan Tolga Zengin'in Antalyaspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. 

Partizan maçında sakatlanan ve tedavisi sürdüğü için antrenmanlara katılamayan siyah-beyazlı takımın file bekçisi Tolga Zengin, ligin 3. haftasında yarın oynanacak olan Antalyaspor kadrosundan çıkarıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in tecrübeli kalecinin yerine 11'de Utku Yuvakuran'a şans vereceği belirtildi. 

Loris Karius, Beşiktaş için İstanbul’da

Beşiktaş’ın Liverpool’dan kiraladığı kaleci Loris Karius, İstanbul’a geldi. 

Beşiktaş’ın yeni file bekçisi Karius, İstanbul’a ayak bastı. Siyah-beyazlıların Liverpool’dan kiralık olarak renklerine bağladığı başarılı eldiven Loris Karius, İstanbul Atatürk Havaalanı’na geldi. Çok sayıda siyah-beyazlı taraftar tarafından karşılanan Alman file bekçisine, havaalanında siyah-beyazlı kulüp yetkilileri eşlik etti. Çıkışta zor anlar yaşayan Karius, tezahüratlar eşliğinde havaalanından ayrıldı. 


Yorumlar