Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri 20.07.2016

Beşiktaş transfer haberleri 20.07.2016

Abone ol
Abone ol 20 Temmuz 2016 11:17

Önümüzdeki sezon hem ligte hem de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele olan ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beşiktaş transfer haberlerine göre önemli isimlerin listede olduğu ve yönetimin yoğun çaba gösterdiği belirtiliyor. Mario Gomez için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş transferde 3 bölgeyede takviye yapacağı söyleniyor. İşte Beşiktaş transfer haberlerinin detayları...

ALMAN PANZERİN İÇİN OLUMLU YANIT

Beşiktaş transfer görüşmelerine devam ettiği Bastian Schweinsteiger'den sonra kulübü M.United'tan da olumlu yanıt oldu. Mourinho'nun kadroda düşünmediği Alman futbolcunun Beşiktaş transferinin sona gelindiği söyleniyor. Beşiktaş transfer haberlerine göre önümüzdeki günlerde Schweinsteiger konusunda olumlu sonuca varılacağı yönünde.   Kırmızı Şeytanlar’ın yeni menaceri Jose Mourinho’nun kadro alternatifleri arasında yer almayan tecrübeli futbolcu için Kartal’dan gelen satın alma opsiyonlu öneriye sıcak bakan United’ın, resmi kararını bu hafta içerisinde Beşiktaş’a iletmesi bekleniyor. Geçen hafta Sırp tenisçi Ana Ivanovic’le evlenen ve İtalya’da balayında bulunan Bastian Schweinsteiger’in de, geleceği hakkındaki durumu yakından takip ettiği ve menacerinden sık sık Beşiktaş ile Manchester United arasındaki görüşmeler konusunda bilgi aldığı bildirildi. Geçen sezon Manchester United formasıyla 31 maça çıkan 1,83’lük futbolcu, takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamış; ardından Almanya Milli Takımı’yla birlikte Euro 2016’da 5 maçta boy göstermiş ve 1 gol atmıştı. MARİA GOMEZ'E SON UYARI ! Geçen sezon Beşiktaş'ta müthiş bir sezon geçiren ve yeniden Alman Milli Takımına seçilen yıldız futbolcu Mario Gomez için yönetimi son ihtarı verdi. Beşiktaş transferde Gomez'in kararına yeni forvet arayışlarına başlamaya hazır olduğunu Alman futbolcuya da belli etti.   Mario Gomez’i kadrosunda tutmak için uzun süredir girişimlerini sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Alman golcüye verdiği ek sürenin sonuna yaklaştı. Gomez’den birkaç gün içerisinde yanıt alamaması durumunda, siyah-beyazlılar bu dosyayı tamamen kapatacak. Fiorentina Yönetimi ile iyi ilişkiler içinde olan yönetim kurulu bonservis konusunda büyük bir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyor. Gomez’in yeniden siyah-beyazlı takımın formasını giyip giymeme konusunda kararsız olması ise yönetimin elini kolunu bağlıyor. Siyah-beyazlılar, sevgilisiyle birlikte tatilde olan Alman oyuncuya telefonla ulaştı. Siyah-beyazlılar hem Gomez’e hem de menajerine bu hafta içinde kesin cevabın kendilerine iletilmesini isteyerek, yeni bir süre verilmeyeceğini aktardı.

BARÇA'NIN YILDIZLARINA ÇIKARMA!

Yeni sezonda, İnönü stadında taraftarlara yıldız isimler hediye etmek isteyen Beşiktaş transferde önemli isimlerle görüşmeye devam ediyor. Beşiktaş transfer haberlerine göre yönetimin Barcelona forması giyen iki ismi birden kadroya katmak istediği söyleniyor. Katalan ekibinin formasını giyen Adriano ve Mathieu için Beşiktaş transfer girişimlerine başladığı öğrenildi.   Beşiktaş yönetimi, Jeremy Mathieu ve Adriano’yu transfer etmek için ısrarını sürdürüyor. Son günlerde iki futbolcu için temaslarını arttıran futbol komitesi, Barcelona’ya gitti. İspanyol ekibi yetkililer ile pazarlıkları yüz yüze yürütmek isteyen siyah-beyazlılar, transferde önemli aşama kaydetti. Hem Mathieu, hem de Adriano konusunda ciddiyetini ortaya koyan yönetimin, Barcelona’da ile yaptığı ilk görüşme olumlu geçti. İki oyuncu için de bonservis bedeli pazarlığını yürüten yetkililer, 2 gün içinde transferleri tamamlamayı planlıyor. Bir kaç gün daha İspanya’da kalacak olan futbol komitesi üyeleri, bir yandan da futbolcuların menajerleri ile görüşüyor. 32 yaşındaki Fransız stoper Mathieu ve 31 yaşındaki Brezilyalı sol bek Adriano, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş ile 3’er yıllık sözleşme imzalayacak.

Yorumlar