Anasayfa /  Spor

Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2016 15:58

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş evinde Kayserispor'u ağırlıyor. Peki Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Zirvede yerini korumak isteyen Beşiktaş evinde Kayserispor'u yenerek şampiyonluk şansını sürdürmek istiyor. Beşiktaş Kayserispor maçı bugün saat 19.00'da canlı olarak Lig tv ekranlarından izlenecek. Şifreli olarak ekrana gelecek olan Beşiktaş Kayserispor maçı nefesleri kesecek. Beşiktaş zirvede 70 puanda yer alırken Fenerbahçe ise 2. sırada 67 puanla yer alıyor. Beşiktaş'ın bugünkü rakibi Kayserispor ise 32. puanla 14. sırada yer alıyor. Beşiktaş ligde oynanan son 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Beşiktaş Kayserispor maçı canlı yayın bilgileri

Saat: 19.00 Stat: Vodafone Arena Canlı izle: Lig tv Hakem: Serkan Çınar

Beşiktaş Kayserispor maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Tolga, Beck, İsmail, Alexis, Marcelo, Sosa, Olcay, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Gomez Kayserispor: Ahamada, Cem, Simic, Mustafa, Berkan, Mijailovic, Oğulcan, Furkan, Lopes, Deniz, Sinan Beşiktaş Kayserispor maçı Lig tv ekranlarından şifreli olarak  canlı izlenecek. Beşiktaş Kayserispor maçı tüm gelişmeleri ve merak edilenler trhaberler.com adresinden takip edebilirsiniz.

Yorumlar