Anasayfa /  Spor

Beşiktaş-Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Geçen sezonu üç kupa ile tamamlayan Siyah Beyazlılar bu sezonda Süper Lig'de zirvenin çok uzağında kaldı. Türkiye Kupasını müzesini götürüp sezonu 1 kupa ile kapatmak istiyorlar. Peki Beşiktaş-Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2022 11:19

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Geçen sezonu üç kupa ile tamamlayan Siyah Beyazlılar bu sezonda Süper Lig'de zirvenin çok uzağında kaldı. Türkiye Kupasını müzesini götürüp sezonu 1 kupa ile kapatmak istiyorlar. Peki Beşiktaş-Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de bu sezon istediği yerin çok uzağında olan Beşiktaş'ta gözler kupa maçına çevrildi. Son 16 turunda tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakada Beşiktaş sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Taraftarı önünde Göztepe engelini aşıp çeyrek finale adını yazdırmak isteyen Beşiktaş ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kupadan elenmesini fırsat bilip bu sezonda kupayı müzesine götürmeyi hesaplıyor.

BEŞİKTAŞ-GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 

Beşiktaş-Göztepe Ziraat Türkiye Kupası maçı 10.02.2022 Perşembe günü Vodafone Park'ta oynanacak. Mücadele 20:30'da başlayacak. Beşiktaş-Göztepe maçı A Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

BEŞİKTAŞ-GÖZTEPE MAÇI MUHTEMEL 11'LER 

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Dino, Atınç, Angel, Berkan, Obinna, Halil, Soner, Ndiaye, Di Santo

 

Yorumlar