Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için spor yazarlarından flaş yorumlar! Ne İzledik?...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti. Çekişmeli geçen derbide karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte spor yazarlarının dikkat çeken o yazıları...

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için spor yazarlarından flaş yorumlar! Ne İzledik?... - Sayfa 1

Spor yazarları golsüz berabere biten Beşiktaş-Fenerbahçe maçını yorumladı.

İşte o yazılar...

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için spor yazarlarından flaş yorumlar! Ne İzledik?... - Sayfa 2

JESUS'UN ÖZ ELEŞTİRİ YAPMASI GEREKİYOR - Ömer Üründül 
"Beşiktaş'ta en büyük sıkıntı ileri uçtaydı. Beşiktaş orta sahası ve defansı takımı ayakta tuttu. Bana göre siyah-beyazlıların olmazsa olmazı hazır bir Ghezzal'dır. Jorge Jesus kafasına göre her maç bir şeyler yapıyor. Takımın en iyisi Crespo'yu çıkararak elindeki oyun hakimiyetini rakibe teslim etti. Öncelikle bu maçtan sonra kendine şöyle bir öz eleştiri yapmalı: "Maçın büyük bölümünde top bizdeydi. Rakibin ileri ucu sahada yoktu. Ama neden pozisyon üretemedik?" Hakem Volkan Bayarslan'ı bazı yanlış düdüklerine rağmen çok beğendim. Öz güveni vardı, oyuncu diyalogları iyiydi." (SABAH)

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için spor yazarlarından flaş yorumlar! Ne İzledik?... - Sayfa 3

BEKLENTİNİN ALTINDA KALAN KEYİFSİZ DERBİ - Güntekin Onay
"Zorluk derecesi yüksek eforlu ve kırıcı geçen maçta İsmael, müdahale konusunda yine tartışılacak işler yaptı. 70 dakika hücumda etkili olamayan çok top kaybıyla oynayan Beşiktaş’ta değişiklikler geç geldi. Ghezzal, Tayfur, Gedson ve Cenk oyuna ciddi hareket getirdi ve Beşiktaş son bölümde 3 kez gole yaklaştı. Ancak Fransız teknik adam bu hamleyi yapmak için neden 70 dakika bekledi? Anlamak mümkün değil. Redmond ve Muleka beklentilerin altındaydı ve yorgunluk belirtileri de açıktı. F.bahçe’de ise Jesus kazanmak için hamleler yapsa da sahaya sürdüğü futbolculardan istediğini alamadı. Neticede beklentilerin yüksek olduğu derbide dağ fare doğurdu. Pozisyon az, gol yok. Beşiktaş, daha fazla pas oyununa kesinlikle yönelmeli. F.Bahçe ise iyi antrene edilen fizik gücü yüksek ve organize bir takım. Ancak ofansif alanda daha fazla yaratıcılık şart." (HÜRRİYET)

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için spor yazarlarından flaş yorumlar! Ne İzledik?... - Sayfa 4

EMRE BOL - NE İZLEDİK?

Ligin en tempolu takımı maç öncesi bize çok güzel bir karşılaşma vadediyordu! Lakin dağ fare doğurdu. Belki de sezonun en kötü maçlarından birini izlemek zorunda kaldık. Bunda düdük tiryakisi hakem Volkan Bayarslan'ın da payı büyüktü! Neredeyse her ikili mücadeleye düdük çaldı. Ama bir daha yapılmaması için gereken kartları göstermedi. Volkan düz bir hakem. "Aman hatasız bitireyim, benlik bir şey olmasın" havasında... Bu durum faullü oynayan futbolcuları yüreklendirdi. Bizler de sahada kör dövüşü izlemek durumunda kaldık.