Anasayfa /  Spor

Beşiktaş Eibar maçı canlı izle - Şifresiz canlı izle (Smart Spor) İzle

Beşiktaş Eibar maçı canlı izle - Şifresiz canlı izle (Smart Spor) İzle. Beşiktaş hazırlık maçında Eibar ile karşılaşıyor. Merakla beklenen Beşiktaş Eibar maçı canlı izle - Şifresiz canlı izle (Smart Spor) İzle. İşte Beşiktaş Eibar maçı canlı izle.

Abone ol
Abone ol 27 Temmuz 2019 16:42

Beşiktaş Eibar maçı canlı izle - Şifresiz canlı izle (Smart Spor) İzle. Beşiktaş hazırlık maçında Eibar ile karşılaşıyor. Merakla beklenen Beşiktaş Eibar maçı canlı izle - Şifresiz canlı izle (Smart Spor) İzle. İşte Beşiktaş Eibar maçı canlı izle.

Beşiktaş Eibar maçı canlı izle - Şifresiz canlı izle (Smart Spor) İzle

Beşiktaş Eibar maçı canlı izle - Şifresiz canlı izle (Smart Spor) İzle

Beşiktaş-Eibar maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'e yeni teknik direktörü Abdullah Avcı önderliğinde iddialı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş, kamp çalışmalarına Avusturya'da hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı takım yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında İspanyol ekibi Eibar ile bir dostluk maçı yapacak. Peki, bu akşam oynanacak Beşiktaş-Eibar maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Bu hazırlık karşılaşmasıyla ilgili merak edilenler burada.

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, İspanya La Liga takımlarından Eibar ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmesinin ardından bu göreve Abdullah Avcı'yı getiren siyah-beyazlılar, Eibar'a karşı ciddi bir sınav verecek. Şu ana kadar Adem Ljajic'in boservisini alan, kadrosunu Tyler Boyd ve Douglas ile güçlendiren Beşiktaş'ın Eibar ile oynayacağı maçın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçını İspanya La Liga temsilcisi Eibar ile yapacak. Karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak. Beşiktaş-Eibar mücadelesini Smart Spor kanalı canlı yayınlayacak.

MAÇTA YAĞMUR BEKLENİYOR

Avusturya'daki sıcak hava futbolcuları ve idmanı takip eden basın mensuplarını oldukça zorladı. Çalışmanın yapıldığı saatte hava sıcaklığı 30 dereceyi aştı. Saalfenden'de bugün hava sıcaklığının düşmesi ile yağmur bekleniyor.

DOUGLAS BUGÜN KAMPA KATILIYOR

Bu arada Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas Pereira dos Santos, İstanbul'a geldi. Brezilyalı futbolcu, Türk Hava Yolları'nın TK16 sefer sayılı uçağıyla Brezilya'nın Sao Paulo kentinden İstanbul Havalimanı'na geldi. Saat 21.30'da havalimanına ayak basan Douglas'ı siyah beyazlı kulübün yetkilileri karşıladı. Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan Brezilyalı yıldız, sonrasında Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak.

MEDEL İDMANDA

İzni sona eren ve dün akşam basına kapalı antrenmanda yer alan Gary Medel, sabah idmanında da takımla çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Orkan Çınar ise takımdan ayrı koşu yaptı. Siyah-beyazlı takımın antrenmanını az sayıda taraftar da saha kenarından takip etti. Taraftarlar, idman sonrasında teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcular ile fotoğraf çektirdi.

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

az-tv-izle-idman-tv-izle.jpg

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

bt-sport-mobile-hd.jpg

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2

Justin Tv

Netspor

Taraftarium24

Mac24 Tv

Periscope

Scope

Youtube

Videostream


Yorumlar