Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş Bitexen Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Bitexen Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş Bitexen Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Beşiktaş Bitexen Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Beşiktaş Bitexen Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş sahasında ağırladığı Bitexen Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.


Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada hakem Burak Pakkan düdük çaldı.


Karşılaşmada Bitexen Antalyaspor'un gollerini 5. dakikada Bünyamin Balcı ve 38. dakikada penaltıdan Adam Buksa kaydetti.


Beşiktaş'ın golü ise ikinci devrenin hemen başında 46. dakikada Ernst Muci'den geldi. 

Ayrıca maçın uzatma dakikalarında Beşiktaş penaltı kazandı. Topun başına geçen Milot Rashica vuruş ihlali yapması sebebiyle attığı penaltı golü geçerlilik kazanmadı ve müsabaka 2-1 konuk ekibin galibiyeti ile noktalandı.


Bu sonuçla siyah beyazlılar 46 puanda kalırken, kırmızı beyazlı ekip puanını 41'e yükseltti.


Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in bir sonraki haftasında Rams Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Bitexen Antalyaspor ise MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. 

Beşiktaş Bitexen Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Ayrıca sahasında Galatasaray'a mağlup olduktan sonra Gaziantep FK deplasmanında da 3 puanı bırakan Beşiktaş, galibiyet parolasıyla çıktığı bu maçtan da yenilgiyle ayrıldı. Böylelikle siyah beyazlılar 3 maçlık mağlubiyet serisi yaşamış oldu.

Beşiktaş Bitexen Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3
MAÇTAN DAKİKALAR
5. dakikada Antalyaspor'un golü geldi. Ceza yayı üstünde topla buluşan Safuri'nin ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Bünyamin Balcı'nın sağ çaprazdan uzak köşeye vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1 
Beşiktaş Bitexen Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4
17. dakikada Antalyaspor gole yaklaştı. Safuri'nin ceza sahası dışından çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.