Anasayfa /  Kültür sanat

Berlin'de Ödüllü Magarsus Dizisi Gündemde! Konusu, Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu

Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş'in başrollerini paylaştığı Magarsus adlı dizi, 7. Berlin TV Series Festivali'nde ödül kazandı. Türkiye'de henüz yayına girmemiş olan bu diziyle ilgili aramalar artış gösterdi.

Abone ol
Abone ol 05 Ağustos 2023 20:44

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı 'Magarsus' adlı dizi, 7. Berlin TV Series Festivali'nde ödül kazandı. Dizi, 11 Temmuz akşamı gerçekleştirilen törende ilk kez Berlin Delphi Lux Sineması'nda gösterildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, festivalin “Special Mention” kısmında izleyiciyle buluşan dizi, “Stellar Cast” Ödülü’ne layık görüldü. Bu başarı Türkiye'de henüz yayına girmemiş olan Magarsus dizisiyle ilgili aramaların hız kazanmasına neden oldu.

MAGARSUS DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizinin konusu, Sarıbahçe’de narenciye işiyle uğraşan Kurak ailesinin, hem kendi aralarındaki çatışmalarla hem de bölgeyi ele geçirmek isteyen rakipleriyle olan mücadelesini konu alıyor. Senaristleri Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen, yapımcıları ise Yamaç Okur ve Serkan Çakarer'dir. Dizinin müziklerini ise Toygar Işıklı bestelemiştir.

Magarsus dizisinin çekimleri Adana ile Mersin bölgelerinde gerçekleştiriliyor ve dizi, Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe'de geçiyor.

MAGARSUS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda, başrolleri Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul ve Berkay Ateş'in yanı sıra Burcu Gölgedar, Kayhan Açıkgöz, Sekvan Serinkaya, Ercan Kesal, Cem Bender, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Mehmet Bozdoğan, Cemre Ebüzziya, Altan Gördüm, Aydan Çakır, Erkan Kabakçioglu, Sezer Aricay ve Doruk Nalbantoglu gibi önemli isimler yer alıyor.

Magarsus dizisi, 10 Ağustos'ta BluTV'de yayınlanacak. Senaryosunu Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen yazarken, yapımcılığını Serkan Çakarer ve Yamaç Okur üstleniyor. Türkiye'nin merakla beklediği bu yapımın başarısı heyecan yaratmış durumda.

Etiketler Magarsus BluTV Ödül
Yorumlar