Anasayfa /  Foto Galeri

Beren Saat ödül töreninde eşi Kenan Doğulu'yu bu sözlerle ağlattı! İşte o duygusal anlar...

Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat, dün akşam GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri törenine katıldı. Kenan Doğulu, 'Yılın İkonu' seçildi. Ünlü şarkıcı ödülünü eşi Beren Saat'in elinden aldı. Beren Saat'in ödülü eşine verdiği anda yaptığı konuşma Doğulu'yu sahnede ağlattı. İşte o duygusal anlar...

Beren Saat ödül töreninde eşi Kenan Doğulu'yu bu sözlerle ağlattı! İşte o duygusal anlar... - Sayfa 1

Dün akşam ünlü isimlerin akın ettiği bir gece yaşandı. Ödül töreninde renkli ve duygusal anlar yaşandı. Bu anlardan birine ise 7 yıl önce nikah masasına oturan Beren Saat ile Kenan Doğulu imza attı.

Beren Saat ödül töreninde eşi Kenan Doğulu'yu bu sözlerle ağlattı! İşte o duygusal anlar... - Sayfa 2

Kariyerinde otuzuncu yılını kutlayan eşi Kenan Doğulu "Yılın İkonu Ödülü"nün sahibi oldu. Ünlü şarkıcı, ödülünü eşi Beren Saat'ten aldı. Saat eşine ödülünü verdikten sonra yaptığı duygusal konuşmayla dikkat çekti.

Beren Saat ödül töreninde eşi Kenan Doğulu'yu bu sözlerle ağlattı! İşte o duygusal anlar... - Sayfa 3

Saat, "Şöyle bir şey düşünüyorum; galiba ikon olmak birazcık Kenan'ın ruhu ile ilgili bir şey... Müzikte de yarattıkları besteleri, yarattığı ikonlaşan soundu, sesi, ondan sonra gelenlere yol açan bir sürü fikri her şeyi biliyorsunuz zaten..."

Beren Saat ödül töreninde eşi Kenan Doğulu'yu bu sözlerle ağlattı! İşte o duygusal anlar... - Sayfa 4

"Ama ben bugün şunu hissediyorum; çocukken aldığımız müzik dergilerinden çıkan o güneş kolyeyi göğsümde taşıyarak belki bugünün manifestosunu çocukluğumda da yapmıştım."