Anasayfa /  Medya /  Dizi

Ben Bu Cihana Sığmazam'dan bomba transfer! İşte diziye katılan efsane oyuncu

atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a usta bir isim dahil oldu. İşte diziye katılan efsane oyuncu...

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2022 14:36

atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a usta bir isim dahil oldu. İşte diziye katılan efsane oyuncu...

Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan'ın paylaştığı, yapımcılığını Güzel Adamlar Medya üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine Erkan Can dahil oldu. Yayınlandığı günde reyting rekoru kıran diziye dahil olan Erkan Can, Oktay Kaynarca'nın (Cezayir) kadim dostu Kocacıklı Koca Ekâbir karakterine hayat verecek.

Gemide, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Takva, Saygı gibi projelerde yer alarak gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan usta oyuncunun dizinin kadrosuna katılması hayranlarını sevindirdi.

ERKAN CAN KİMDİR?
Erkan Can, 1 Kasım 1958'de Bursa'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu'nda başladı 1990 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu.


1992 yılında sevilen televizyon dizisi “Mahallenin Muhtarları“nda Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi. 1993 yılında “Yalancı” adlı TRT'nin televizyon dizisinde rol aldı. 1998 yılında “Gemide” adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluştu. Aynı yıl 35. Antalya Film Şenliği‘nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü aldı. Aynı film ile 1999 yılında Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödüllerini aldı.

İlk evliliğini 1994'te oyuncu Süeda Çil ile yaptı ve 1998'de boşandı. 2001'de ise Azita Azer ile evlendi. Erkan Can'ın bu evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

 

Yorumlar