Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Belediyeler 18 Daimi Personel Alımı Gerçekleştirecek KPSS Şartı Yok

7 Belediye Başkanlıkları yayınladıkları ilanlar ile KPSS şartsız 18 kişi daimi işçi alımı olarak yapıyor. Alıma başvurular şahsen başvuru yapılması gerekmekte.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 13:57

Orhaneli Belediyesi ( Bursa ) 1 kişi elektrik teknikeri ve 2 kişi beden işçisi olmak üzere 3 personel alımı yapılmakta. Personel alımı daimi statüde yapılmakta olup adayların elektrik bölümü mezunu olması gerekmekte. 

Başvurular 6 Mart 2019 Tarihine kadar Belediye personele şahsen yapılacak.

Laçin Belediyesi ( Çorum ) sürekli işçi alımı olarak 3 kişi şoför olarak ve 2 kişi temizlik işçisi olarak toplam 5 kişi daimi işçi alımı yapılmakta. 

Başvurular 6 Mart 2019 Tarihine kadar şahsen belediye başkanlığı personele yapılacak.

Keşan Belediyesi ( Edirne ) 1 kişi Büro personeli alımı yapılmakta. Alım sürekli statüde yapılmakta olup, Adayların yerel yönetimler üniversite mezunu olması gerekmekte. 

Başvurular 6 Mart 2019 Tarihine kadar keşan belediyesi 2. Kat’a gidilerek şahsen yapılması gerekmekte.

Araban Belediyesi ( Gaziantep ) 5 kişi beden işçisi olarak alım yapılmakta. 

Adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmekte. Başvurular 4 Mart 2019 Tarihinde sona erecek olup adayların şahsen Araban belediyesi personele başvuru yapması gerekiyor.

Tire belediyesi ( İzmir ) 1 kişi büro işçisi, 1 kişi rekreasyon uzmanı olarak toplam 2 kişi alımı yapılmaktadır. Belediye personel alımı için rekreasyon uzmanı alımında ilgili bölüm mezunu olmak gerekmekte. 

Başvurular 8 Mart 2019 Tarihinde sona erecek olup adayların şahsen müracaat etmesi gerekmekte.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 1 kişi çaycı alımı yapılmakta olup başvuru yapacak olan adaylardan herhangi bir eğitim ve sertifika şartı aranmamakta. 

Başvurular 4 Mart 2019 Tarihinde sona erecek olup başvuruların VASKİ şahsen yapılması gerekiyor.

Karamürsel belediyesi ( Kocaeli ) 1 kişi daimi olarak temizlik işçisi alımı yapılmakta. Başvuruların şahsen belediye personele 10 Mart 2019 Tarihine kadar yapılması gerekiyor.


Yorumlar