Anasayfa /  Foto Galeri

Beklenen iPhone 15 tanıtıldı! İşte iPhone 15 özellikleri ve satış fiyatları

Beklenen Apple Event yapıldı. Apple'ın her yıl Eylül ayında düzenlediği ve yeni iPhone serisini tanıttığı etkinlik bugün gerçekleşti. Wonderlust adı verilen etkinlikte iPhone 15 ailesi tanıtıldı. İşte merakla beklenen iPhone 15'in özellikleri ve satış fiyatları ve tüm ayrıntılar

Beklenen iPhone 15 tanıtıldı! İşte iPhone 15 özellikleri ve satış fiyatları - Sayfa 1

Beklenen iPhone 15 tanıtıldı! İşte iPhone 15 özellikleri ve satış fiyatları

Beklenen Apple Event yapıldı. Apple'ın her yıl Eylül ayında düzenlediği ve yeni iPhone serisini tanıttığı etkinlik bugün gerçekleşti. Wonderlust adı verilen etkinlikte iPhone 15 ailesi tanıtıldı.

Beklenen iPhone 15 tanıtıldı! İşte iPhone 15 özellikleri ve satış fiyatları - Sayfa 2

Wonderlust etkinliği Apple CEO'su Tim Cook'un açıklamaları ile başladı ve iPhone 15 ile yeni nesil Apple Watch tanıtım gerçekleşti. iPhone 15'e eklenen özellikleri iPhone Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Kaiann Drance anlattı. 

iPhone 15'teki ilk değişiklik Dynamic Island'da. iPhone 15 ile Dynamic Island'a daha fazla özellik eklenmiş durumda.  Artık maç sonuçlarından, uçuş planına kadar birçok şey buradan takip edilebilecek.

Beklenen iPhone 15 tanıtıldı! İşte iPhone 15 özellikleri ve satış fiyatları - Sayfa 3

2000 nitlik yeni ekrana sahip iphone 15 6,1 inç, iPhone 15 Plus ise ,6,7 inç boyutunda.

iPhone 15'te renkler, materyalin içerisine işlenmiş durumda.

iPhone 15 ekranı artık seramik bir kalkana sahip.

iPhone 15 içerisindeki pildeki kobaltın tamamı geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış.

Beklenen iPhone 15 tanıtıldı! İşte iPhone 15 özellikleri ve satış fiyatları - Sayfa 4

KAMERAYA YENİ ÖZELLİKLER

Yeni iPhone 15'in ana kamerası 48 MP çözünürlüğünde. 2x telefoto kamerası ise "sanal" ancak "optik kalitesinde." Apple, iPhone 15 ile portre fotoğraflarında yeni bir neslin geldiğini söylüyor. Portre çekmek artık makine öğrenme sayesinde daha kolay, telefonunuz objenizi fark edip, otomatik olarak Portre moduna geçebiliyor. Ayrıca artık fotoğraflarda odak ve derinliği değiştirebileceksiniz. Smart HDR dengesiz ışık koşullarında, gece modu da karanlık saatlerde çekilen fotoğrafları daha etkileyici hale getiriyor.