Anasayfa /  Foto Galeri

Bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 31 Aralık’ta sona eren başvuruların ardından vatani görevini bedelli askerlik olarak yapmak isteyenler 2021 bedelli askerlik ücreti sorgulanmaya başladı. Peki Bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Bedelli askerlik ücreti ne kadar? - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde sona erden bedelli askerlik başvurularının ardından gözler 2021 bedelli askerlik ücretine çevrildi. Bilindiği üzere Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü (MSB ASAL) tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı bedelli askerlik başvuruları 31 Aralık 2020 tarihinde sona ermiş ve yeni dönem askerlik ücreti için detaylar merak edilmişti. Bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Bedelli askerlik ücreti ne kadar? - Sayfa 2

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR?

2021 yılı 01 Ocak - 30 Haziran dönemine ait bedelli askerlik bedeli belirli oluncaya kadar, Askerlik Hizmet Tercihi hizmeti geçici olarak kapatılmıştır. Bedelin belirlenmesini müteakip hizmet tekrar kullanıma açılacaktır.

Bedelli askerlik ücreti ne kadar? - Sayfa 3

2021 BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ BELLİ OLDU MU?

2021 Bedelli askerlik ücreti henüz belli olmadı.

31 Aralık 2020 tarihine kadar olan bedelli askerlik ücreti 37.070 TL olarak belirlenmişti. Bedel ödemeleri; Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası ile Defterdarlık ve Defterdarlıklara bağlı mal müdürlüklerine yapıldı.

Bedelli askerlik ücreti ne kadar? - Sayfa 4

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
e-Devlet aracılığıyla bedelli askerlik başvuruları alınıyor. E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

Karşınıza çıkacak olan ilk ekranda askerlik başvurusu yapacağınızı onaylamalısınız. Tüm askerlik başvuruları bu ekran üzerinden yapılmaktadır.